Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»От къде се взе това

От къде се взе това

От къде се взе това
Здравейте! ps:

Миналата година една вечер се случи нещо необикновено и искам да ви го споделя. Живят в блок на 5 етаж. Една вечер седях до късно пред компютъра (родителите ми бяха на работа, а брат ми спеше), спрях го и си легнах.

Прозорци, врати бяха отворени, защото беше адска жега. Не можех да заспя, но по едно време започнах да се унасям. Изведнъж започнах да чувам стъпки, те идваха от хола ми, който е с паркет и кристално ясно се чуваше, че някой стъпваше!

Чуваше се пукането. Мислех си, че е от това, че съм сънен, но станах разсъних се и пак се чуваше. Помислих да не е крадец, ама да се качи до 5 етаж е малко пресилено.

Изпотих се като прасе с опулени очи, стиснал ръцете светнах до хола и нищичко нямаше. :yawn: После легнах и заспах без никакви проблеми, но въпросът ми е -"Какво по-дяволите беше това ?"
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Джулия
Джулия
28.01.2013 12:33
може да е бил дявола,стъпките са от копитата му***да не ти пука ако е искал да те убива вече да си мъртав***
0
0
nina dobrev big fan
nina dobrev big fan
27.01.2013 15:55
Написал си че си чул пукане а и прозорците и вратите са били отворени...Баба ми ми е казвала че като починал вуйчо и и чистела нещо в стаята и тя така била отворила вратите и прозорци те и чула едно пукане от масата.Помислила че това е от духа на вуйчо и.Но това продължило да се повтаря и тя разбрла че като става течение въздухът минава през дупчиците на пода и се издава пукане.Не обръщай толкова внимание!
0
0
quattro
quattro
25.06.2012 00:45
Няма как това да стане! От няколко години живея в този апартамент и това става за пръв път! + Това толкова ясно се чуваше...
0
0
моника илиева
ако наистина си чул стъпки явно е било от други хора!
0
0