Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сякаш взе нещо нематериално от мен!

Сякаш взе нещо нематериално от мен!

Сякаш взе нещо нематериално от мен!
Здравейте! Сънувах един мъж (17 годишен примерно), който ме преследваше! Първия път когато го видях той се беше опряна една жълта спортна кола и когато минах покрай него той ме дръпна за косата с което ме оскуба. Обаче като усещане не беше като нормално оскубване а сякаш ми взе нещо нематериално от мен! После пътувах с такси на някъде и таксито спря и се качи момиче с жълтеникава кожа и голямо червено петно на лицето! Тя каза на шофьора да я закара към някакъв център за възтановяване от травми и аз я питах дали е добре защото трепереше. Тя ми каза

-Не. Той . . . той ме изнасили.
Аз се сепнах и тя ме огледа и каза МАЙ ТИ СИ СЛЕДВАЩАТА а аз без малко не изпищях. После я питах как изглеждаше Той и тя описа момчето което ме оскуба специфично . После я питах от какво е петното и тя каза слизайки от таксито НЕ ТИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ. После огледах сградата пред която спряхме - беше жълта и мн. голяма.
-------------------------------------------------------------
После се събудиш потна. Моля помогнете ми да го разтълкувам! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
09.07.2014 00:10
Здравей! В сънят ти присъства жълтият цвят,който символизира слънцето и топлината,а затеб означава,че ти липсват точно тези неща,слънчеви топли взаимоотношения.Момче да сънуваш/мъж/-сила,която ще ти помогне в труден момент.Момиче-клюки,думи,казани набързо,такси-успех,червено-истина,за която ще узнаеш случайно.Чувството,че си загубил нещо-придобивка,сграда-изкачване,заедно със жълто-подобрени лични взаимоотношения.Коса-пътуване,дърпат те за косата-принуда,насила осъществено пътуване.Всичко добро!
1
0