Къде изчезна...

Къде изчезна...
Тази история лично приживяна от мен е свързана с Дама Пика. Беше в 4 клас (сега съм за 6 клас). Запознахме се с едно момиче и разбрах, че имаме много общо. Една от тези прилики беше суеверието.

Тогава бяхме на тема Духове и Дама Пика. Винаги в час по хореография, в междучасията говорихме за духове. Един ден решихме да извикаме Дама Пика. Взех карта на Дама Пика, гребен, червило, огледало и парфюм.

Събрахме малко момичета от нашия клас и в едното междучасие се събрахме в стая. Не беше тъмно и за това мислехме, че няма да стане. Направихме кръг, хванахме се за ръце и затворихме очи.

Започнахме да повтаряме "Дама Пика покажи, се дай ни знак, че си тук". Нищо не стана и решихме да отидем в съблекалнията защото беше по-тъмно. Направихме същият ритуал и се върнахме в час.

Когато едно момиче отиде да пие вода, се върна много разтревожено и ни каза, че има отпечатъци от ръце върху огледалото ни. Тръгнахме си и никой не беше пострадал.

Другата седмица в деня преди да имаме хореография, си приготвих чанта с дрехите ми за танци. На следващият ден я нямаше. Беше изчезнала. :x: :x:

Нямаме домашен любимец, а тате и мама не я бяха пипали. Питам се дали не е отмъщение на дама Пика. Чувала съм, че тя отмъщава и леко и много зле.

Може би съм се разминала само с дрехите. :yawn: Какво мислите ? Извинете, ако има грешки и благодаря. :blush:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
53
42
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Aneta
Aneta
01.09.2012 23:56
благодаря нерамз слагаш хубави коментари на няколко от мойте истории и ти благодаря иначе нищо не ми е правила чукам на дърво след този инцидент нали да се надяваме че е само това
0
2
Денимира Ангелова
Майко мила! Добре, че не позволих на приятелката ми да вика Дама Пика у нас, на Хелоуин.. :Х А иначе от нея няма спасение - да не сте я викали, ще търпите! Ще си молим за теб! Ама ти не се шашкай, де... :Д:Д:Д (да, даа..)
0
1
Aneta
Aneta
19.08.2012 13:56
Незнам аз съм чувала че отмъщението и може да е смърт или нещо по-леко като открадната вещ счупена вещ или най0-доброто да не се закача с теб
0
1
Kitana
Kitana
16.08.2012 20:26
Не мислиш ли, че ако беше 'отмъщение' щеше да е нещо ужасно, а не открадната чанта с дрехи??
0
1
Aneta
Aneta
16.08.2012 11:30
Да найстина може би някой е пипнал огледалото ние с някой момичета говорихме по тоя въпрос но чантата я търсихме навсякъде вкъщи и после я търсихме в хореографията и не я намерихме нз може би найстина е отмъщение незнам и благодаря за отзивите найстина ми помагате хора :)
0
0
Unknown
Unknown
16.08.2012 00:42
Деца! Намерили те на какво да вярват. Такова нещо като дух на карта не съществува...Мила, може да си забравила къде си сложила чантата, а всеки може да е минал и да е сложил отпечатъци на огледалото ви.
0
1
Jani
Jani
15.08.2012 17:55
здрасти и аз бях суеверна към тези неща миналата година (сега ще бъда 7 клас) и когато бях на лагер миналата година и ние я извикахме и на другата сутрин и 4-те не можах ме да станем и когато мом4етата дойдоха и това 4ието ба6та е лекар пипна крака ми и всеедно нямаше кръв те бяха студени.Затова ако искаш вярвай но аз съм сигурна 4е ни отмъ6таваше.
0
0
малката
малката
15.08.2012 16:46
здрасти! аз също съм за 6 клас и честно казано съм малко суеверна, но не знам дали да вярвам на тези "неща".. слушала съм много неща за Дама Пика,Кървавата Мери и прочие Но не знам какво би могла да направиш.може би някак да се извиниш..чао!..
0
0