Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Неволи с приятелка

Неволи с приятелка

Неволи с приятелка
Здравейте! От доста време не съм писала защото нямах проблем но сега имам един. Имам една бивша приятелка която се казва Валерия на кратко Валя. Доста съм разказвала за нея (понякога)

Бяхме неразделни но един ден ми писна! Скарахме се за нещо глупаво лапешка история е но от нея ми зависи приятелството за напред. Скарахме се защото тя обиждай най добрата ми приятелка и я нарича тъпа без да има срам и казва, че съм се променила откакто съм админ в една страница.

Една моя приятелка беше видяла една гадна публикация за друга нейна приятелка и си помисли че съм аз. Казах и че не съм аз но тя не ми повярва. Помолих валя да и каже че не съм аз и тя каза няма пък аз я попитах защо се държи така а тя каза че се е държала на мен. Аз никога не съм се държала така. Не ми е приятно да се прави на мен по най гадния начин. Всякъш иска да ми каже че съм с ужасно гадно държание което за мен е обида!

Аз се ядосах защото от доста време тя ме ядосва за най различни неща но аз си мълча защото не искам да се караме но вече ми писна. Отидох при една друга група от един клас.

Понеже валя имаше една приятелка с която вече не са и класа се разделя на две половини, две групички и аз отидох в другата група. Изобщо не исках но ако валя се беше махнала от другата щях да се върна. И от там нататък другите ми ндпзв от другата група ме отбягват не общуват много с мен сякъш не сме се срещали преди.

Изгубих най добрите си приятелки заради валя! ! ! Ужасна е първо ме обижда после ми се моли! ! ! Втръсна ми! Държи се ужасно гадно и постоянно ми прекъсва разговорите със всички приятели опитва се да ме съсипе! ! ! Как да си върна приятелите и валя да не ми тормози?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
viki
viki
21.10.2013 20:32
Ако наистина са ти ндпзв ще те разберат и ще те повярват че не си казвала т'ва онова ( че не разбрах много много:D ). Така че им обясни и ако не ти повярват не са ти ндпзв !!
0
0
Йоана
Йоана
20.10.2013 09:38
Добре, това ми се струва доста детско.....ъм на колко години си? Това, че тя те обижда не означава, че трябва веднага да се местиш в другата "групичка" (как звучи само хД). Покажи и,че не ти пука и нямаш намерение да и обръщаш внимание.
0
0