Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Апокалипсис заради морето?!

Апокалипсис заради морето?!

Апокалипсис заради морето?!
Здравейте! Сънувах много странен сън, за който нямам обяснение и реших да го споделя с хора, които разбират повече от мен от това.

Та сънят започна на плажа. Имаше много хора (почти хавлия до хавлия), а ивицата не беше мого широка. Имаше доста спасители, включително и един сравнително близо до мен. Нямаше много хора във водата. Морето изглеждаше дълбоко, но изключително спокойно. Изведнъж се появи баща ми и каза на мен, майка ми и сестра ми, че спасителите са казали, че няма да влизат във водата повече каквото ще да става.
Изведнъж водата започна да се надига и да "поглъща ивицата". Видях как в последния момент си дръпвам хавлията от водада.

Отдалечихме се два-три метра и се сетих че не съм взела картите за игра. Тъкмо тръгнах да ги взимам (поколебах се да тръгна няколко пъти), но морето ги погълна. Всички вече ставаха и се изнасяха панически и имаше хора още във водата, които се топяха ( като поляти със сяра) и изчезваха. Сетих се, че морето е глътнало и една моя изключително скъпа сантиментална вещ, която имам от много малка, и се разплаках, но нашите ме успокоиха (тогава и логиката се намеси в съня ми, че не съм я взимала от стаята).

В паниката застинах и видях някаква червенокоса жена да говори на мъжа си, че той може да е дошъл на хотел, но тя била отишла на круиз и той трябвало да вземе детето( момченце на около 4-5 годинки). Мисля, че те бяха разведени, но бяха млади и са били заедно една година. Та човекът се смири и отиде на басейн с детето в хотела, а аз сякаш започнах да гледам през очите на жената. Качи се на последния етаж в един спа-разкрасителен център, а през това време водата беше стигнала първия етаж на хотела и всички се топяха (включително и бащата с детето). Хотела беше упостял. На последния етаж бях черенокосата жена и в спа центъра имаше около още 6 човека.

Единият мъж се изкъпа, но водата беше като сярна и той се разтопи. Открихме, че има нещо като гел, което беше единствената форма на вода останала нормална. Бяхме добре, но изведнъж някакви подобни на зомбита, разядени жени заидваха и едната каза, че имала карта и искала всички процедури. И всички ѝ казаха уплашено че не правели такива неща и тя ми каза да ѝ изчистя между пръстите на краката с две тампончета за грим и аз отказах. Тя започна да ме гони из целия етаж и аз се събудих.

Та това беше моят шантав сън и нямам никаква представа как въображението е мого да съсдаде такова нещо. Ако някой има обяснение моля да напише в коментарите. Сънят беше толкова реален, че се събудих уплашена. Благодаря ви предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#197058
Другия път да не си плакнеш спрънджасалата шунда у морето, катър такъв!
0
0
Пламена M.
Пламена M.
09.08.2017 15:34
Това е доста сериозна игра на фантазията. Може би си чела, слушала или гледала нещо подобно? Дори да не си спомняш, съзнанието ти помни. Не е страшно, но в дадения момент определено не ти е било комфортно.
0
0