Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Дискриминация заради дрехи?

Дискриминация заради дрехи?

Дискриминация заради дрехи?
Здравейте, аз съм момиче около 11години. Много ми е гадно, защото всички ме дискриминират от моя клас и избягват. Не мисля че съм грозна или някаква идиотка нито пък че съм груба. Помагам на хората. Но всички момичета от моя клас се гримират правят пижамени партита и носят дизайнерски дрехи докато прекарват цял ден в това, а да прекарам така деня не ми е толкова интересно. Нося някой дрехи по два дни и повечето се учудват от това. Просто си имам любими дрехи. Това е! Дайте съвет за да мога да съм една от тях.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Лилия
Лилия
23.07.2018 16:45
Това,че съученичките ти се занимават със подобни неща, не означава, че и ти непременно трябва да си като тях. Фактът, че на 11 години те се държат така, сякаш са на 18 говори лошо най- вече за родителите им. Сега си на възраст, в която получаваш основните знания от училище и е по- добре да четеш и да учиш, отколкото да се гримираш и да си унищожаваш кожата. И на теб и на твоите съученички ви е рано да се правите на пораснали какички. Поговори със родителите си и им сподели притесненията си, ако все още не си го направила. Може да се окаже, че училището не е за теб и да се преместиш, но това най- вероятно няма да реши проблема. Не е нужно да си супер модерна и непремено да се сливаш с групата. Много по- важно е да се развиваш и да вървиш напред. Не се старай да угаждаш на другите, а прави това, което е добро за теб. Ще видиш, че в бъдеще ще си много по- доволна. Глава нагоре и да не ти пука.
1
0
maria_kiril
maria_kiril
09.04.2017 12:21
Този свят съвсем се побърка деца на 11 години да се гримират и да се занимават с мода ЛОЛ.
Ако историята ти е истинска това е просто брутално.. тези деца от скоро не се напикват в гащите с извинение,а ся с гримове се занимават и с дрехи! Ужас,ужас просто бъди смела,бъди силна и различна...а тези "деца" нямат ли майки да им ударят по 2 шамара и да си спомнят,че са ДЕЦА? Ужас какво става с това поколение..
5
0
Потребител#185866
Моя съвет е - виж някой в класа ти,който мислиш,че е по-свестен,опознайте се по-добре и ставате приятели. Според мен те избягват,защото самата ти не им обръщаш внимание и не общуваш с тях. Дрехите и външния вид нямат нищо общо в случая. Аз също се случва понякога да ходя 2 поредни дни със същите дрехи,но на никой не му прави впечатление. И момичетата от класа ти - щом нямате общи интереси,тогава защо искаш да си една от тях?
2
1