Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че ходя из гробища

Сънувах, че ходя из гробища

Сънувах, че ходя из гробища
Здравейте!

Сънувах, че сестра ми, която е на 11 умира, постоянно плачех, а чувах смях през целия си сън, който идваше незнайно от къде. Сънувах, че постоянно беше тъмно и се намирах във нещо подобно на парад, всички бяха облечени в кафяво и никой не се отличаваше.

Сънувах, че ходя из гробища, които бяха по-тъмни от обичайното и се намираха на някакъв хълм, не бях сама, но не си спомням кой беше с мен, седяхме на гроба на сестра ми(тръпки ме побиват само при мисълта за това)и около нас се въртяха някакви странни същества, които явно във съня ми сме 'призовавали' и това се случва нощ след нощ след нощ. Сънувах го отново тази нощ и изпитвам страх. . .
:x:

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Rossi
Rossi
14.06.2014 23:53
Здравей!Според мен щом съня се повтаря често трябва да разбереш како му е различното и да погледнеш нещата в съновника.Не се притеснявай всеки поне 1 е сънувал подобен сън,а аз ги сънувам такива доста често.По принцип знам,че когато сънуваш лошо,ще се сбъдне хубаво.Само не се плаши :)
0
0
Зетабета
Зетабета
10.06.2014 20:23
Здравей! Сънят ти вещае дълъг живот,а също и на сестра ти,явно често си мислиш,какво би правила без нея,съзнанието ти те е изпратило напред във времето,ужасното е тъмнината-страх от неизвестното,кафяво-цвета на земята-трябва да стъпиш твърдо върху земята и да се опиташ да си по-земна,т.е. материална,реална,страховете ти те разяждат,гробища -да си сред много гробове-дълго ще живееш,да си до гроб,който знаеш-дълъг живот на погребания,сълзи-радост,смях от стрсни да чуваш,някой ще се опита да те нарани.често повтеряне на един и същи сън-предупреждение,че нещата трябва да са под контрол.Добре е да помислиш върху своето бъдеще и да си решителна,всичко ще се получи!Мисли хубави неща за себе си и хората,които обичаш!Всичко добро ти желая!
0
1
Asparux
Asparux
09.06.2014 00:04
Умиране в съня показва скрошно избавление или приключване на някоя стара работа или вражда.Ходиш ли из гробище,ще изгубиш близък човек
4
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
08.06.2014 17:59
Нещо те привлича.Щом се повтаря отбележи си разликите.Не се страхувай.
1
0