Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Вече чак ме е страх ..

Вече чак ме е страх ..

Вече чак ме е страх ..
Ще съм ви много благодарна, ако споделите мнение.
Значи пра-баба ми почина преди няколко години, вуйчо ми също почина преди няколко години.

Още когато почина вуйчо, понеже аз тогава бях по мъничка и не можех да отида на погребението му и отиде само баба ми. Точно на следващата вечер си спомням, че започнах да го сънувам, никога няма да забравя тези сънища.

В съня си го виждах на всякъде виждах го как излиза от апартамента на съседите ни, виждах го с жена му и дъщеря му, а аз постоянно задавах едни и същи въпроси, а те бяха : Вуйчо ти нали почина.

Бях питала мама какво значи това, тя ми каза, че може би е защото не съм отишла на погребението му. По едно време всички тези сънища бяха спрели докато не почина пра-баба ми.

В същият ден, в който тя почина ме беше страх дори да стоя у нас. Вратата в стаята, в която я бяха сложили беше полу-прозрачна и я видях за секунди. Целият ден бях у съседите, дори вечерта ме беше страх да се прибера у нас да спя за това ме оставиха у съседите ни.

Не отидох на погребението защото ме беше страх и след няколко дни започнах да сънувам и нея. Изтълкувах си го, че може би защото и на нейното погребение не съм отишла, баба ми ми каза, че може би е и вид сбогуване, но доста пъти я сънувах.

И сънищата пак бяха някакви, че излиза от апартамента на съседите ни и т.н. Доста време не бях сънувала вече нито нея, нито вуйчо, но преди няколко дни пак сънувах сън с вуйчо ми и вече започвам да се плаша.

В съновника четох, че не е на хубаво когато сънуваш, че говориш със свой починал роднина. А вашето мнение какво е ?!?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
г-н Асенов
г-н Асенов
16.04.2012 13:15
познаи бога
0
0