Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Виждам силуети на хора около мен

Виждам силуети на хора около мен

Виждам силуети на хора около мен
Здравейте! От малка съм свидетелка на смърт ковчези и т. н. не съм щастлива , като другите и не се радвам на живота дори смятам смъртта за избавление от тези мъки -чувства, разочарование и т. н.

Пристрастена съм към паранормални явления и изпитвам щастие единствено около гробища . . . но не осъзнах , че е опасно да призовеш дух. . . . около мен умряха хора на които държах и исках да се свържа с тях. . . .

беше грешка откакто направих ритуал с център пентаграм и свещи около мен тогава не усетих, че нещо не е наред не се свързах с никого , но след два дена усетих присъствие и звуци постоянно Моля дайте ми съвет ще откача нещо ме докосва гледа и мести предмети
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Потребител#199486
Ха-ха опора в приятел , трябва да направиш прогонване , пиши ми и ще ти дам заклинанията за прогонване.
0
0
Liq
Liq
29.12.2014 23:07
По-добре потърси опора в някого- приятел, някой от семейството, прегърни го, прекарай време с него и дано наистина ти е верен "приятел", да те обича и да те изслуша. Не се задълбавай в мрачни неща. Успех!
3
0
bijou
bijou
29.12.2014 21:57
Пентаграмите са демонични символи, а ти си глупава. Прочети малко преди да се правиш на медиум. Отиди и говори с отец.
0
0
sibel
sibel
29.12.2014 22:17
Знам какво е лично аз се занимавам със сатанизъм вудо магия и проста вещерска магия понякога пентаграма може да доведе и до щастие зависи как го използваш НЕ тя а постъпката и е глупава...
3
0
bijou
bijou
29.12.2014 22:12
до рамщайн: напротив глупава е, защото се занимава с неща за които най-вероятно и грам наука няма, отделно че са много по-силни от нея и за този свят. На въпросът за пентаграма, дори няма и да отговарям. За помощ й казах, да говори с отец..
0
0
sibel
sibel
29.12.2014 22:03
Какво като са демонични а ? Тя не е глупава а отчаяна иска помощ а не да я опрекват каква е..
3
0
биляна
биляна
06.11.2014 19:54
сигурно щом си била свидетелка на смъртта сигурно това са черни сенки развиващи се докато растеш
4
0
Георги
Георги
25.10.2014 19:54
Вярвам, че няма как да се свържем с починали хора.
Ритуали с пентаграми, мисля, че тези ритуали са дяволски ... водят към погубване на човешкият живот .. Тези ритуали и подобни на тях, мисля, че са свързани с окултизма. Човек може да си навлече големи проклятия и да го отдалечат от БОГ , грехът ни отдалечава от БОГ. Ако не се покаем за греховете си и не приемем спасението на ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС, докато БОГ може да се намери, докато БОГ показва милост към нас, ще бъдем осъдени според делата си ... Единствено БОГ може да ни помогне. Единствено ТОЙ може да ни избави от злото и от греха. Единствено БОГ може да ти помогне.
Моли се на БОГ. Ако имаш Библия започни да четеш. Това е което те съветвам. БОГ показа към мен милост, която не мога да опиша с човешки думи колко голяма е. ТОЙ ми даде шанс да повярвам в НЕГО.

Слава на нашият Милостив ВСЕМОГЪЩ ГОСПОД БОГ !!!

Това, което ти разказах и написах, ти го написах, защото знам, че е така, а не защото правя предположение или теория.

Ако нещо има, скайп - георги р георгиев (само, че с английски букви и всичко слято; написах го с български букви, защото иначе не ми дава да изпратя коментара, защото сайта не позволява да има английски букви в този коментар).

БОГ да благослови теб и семейството ти. Амин.
2
0
?????????????
?????????????
30.09.2014 20:17
Всичко това е плот на въображение то. НЕ СИ ВИНОВНА, но мозъкът е устроен така че при опастност да се тревожиш, съмняваш във всичко и доре да виждаш неща който ги няма иначе. Пак повтарям НЕ СИ ВИНОВНА.
P.S. за движештите се предмети да знаеш че всяка секунда има земетресения и някой са по силни и може да движат предметите.

Дано да съм помогнал
2
0
анонимен
анонимен
02.10.2014 04:48
Да бе то вярно беее как не съм се сетил та то цунамитата, земетресенията, вулканите, те никога не спират :D
Ако постоянно се случват земетресения които да могат да местят предметите то не трябва да спираме да ги усещаме :D Ама как да се сетим то е много трудно да си размърдаш и малкото мозъчни гънки които са ти останали. Пък и ако историятА на момичето е вярна как земетресенията ще те докосват и дори да е от въображението? Трябва да имаш еб*аси въображението :D :D Момче помни ми думата ти си на-големия бъдещ гений на Земята, само ти можеш да ни избавиш от простотията!!! Радвам се че имах честта да те репликирам, да имаш възможноста да общуваш с такъв велик ум е веднъж в живота :D :D :D Дано да съм ти помогнал да разбереш, колко голем талант си :D :D :D
4
1
анонимен
анонимен
28.09.2014 23:08
За това те разбирам... Но трябва да продължиш напред, колкото и да не е лесно. Друг начин няма! Не трябва да се бъркаме там където не ни е работата! А колкото до странните докосвания, шумове и т.н и аз имах подобен случай и знам колко стряскащо е. Не мога да изпадам в подробности, но горе-долу успях да се отърва така да кажем, защото вече доста по-рядко ми се случват странни неща. :)
3
0
анонимен
анонимен
27.09.2014 16:27
Защо вършите неща които не знаете до какви последствия ще доведат?
3
0
Кати
Кати
28.09.2014 15:07
Защото исках да се свържа с хора, които не са сред нас
1
0