Виждам хора...

Виждам хора...
Много често ми се случва да виждам бели и черни петна, части от човешко тяло или животни.

Преди една година с периферното си зрение(което е доста развито) видях малко момиченце на около 10 годинки, с къса руса коса и бяла нощница от Средновековието да се разхожда пред мен.

А преди седмица-две с периферното си зрение пак видях момче. На около 14-15 години. Не може да се каже точно момче, а по-точно фигура, но виждах всяко очертание от тялото му.

Дори имах чувството, че знаех с какво е облечен. Цялата фигура бе в черно и се бе втренчило в мен.А пък днес видях същата фигура на момче в моята стая.

Беше се облегнало на стената и по стойката му си личеше, че скърби (все едно гаджето го е разкарало). Искам да попитам изобщо такива неща случват ли се на някой друг?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
оооо
оооо
29.05.2012 21:34
Съвсем сериозно те съветвам да си направиш изследвания и да посетиш невролог. Тези видения могат да означават сериозен здравословен проблем, който имаш, но не знаеш за него. Мини през невролог, доплер, кардиолог.
1
0
лали
лали
29.05.2012 05:41
Веднъж видях така бащаси и с егаще ти напиша защо.Ако си ги видяла като си се събудила както аз видях баща си несиоспяла да фокосираш нали си още сънена.Ако не са слънчеви петна илипървияпът ти се е привидяло и си си вношавала казвала сиси
-Какво ще правя сега?
Така и втория и третия път.ако не си се наспала паможе да е станало
1
0
Execute
Execute
25.05.2012 20:45
Би ли ме намерил/а на скайп
Ще ти помогна :)
Пиши ми на лс щото скайпа ми е на латинеца па тука немога ника ми в форума е същия както в коментарите
0
0