Виждах духове

Виждах духове
Сънувах, че с моята съквартиранта сме в друга квартира, като хазяйка ни беше една жена на към 60 г. Имаше голяма гардеробна с много вещи, които тя трябваше да си вземе.

Коридора водеше до изискан ресторант и имаше картини. Разглеждайки картините нарисуваното в тях се разместваше.

Първата картина бе от тъмнокафяви до златисти нюанси с разхвърлян текст. Докато минавах, се появи изречение за няколко секунди и изчезна.

Последната картина беше на мъж, на средна възраст в златисти одежди. Продължих към ресторанта и когато се обърнах, видях как мъжът излезе от картината с жезъл. С него имаше и още един човек.

След това някакъв побъркан човек искаше да влиза и обира съседната къща. Излезе една съседка и се обадихме в полицията, но те не дойдоха и набихме мъжа, които след това се превърна в нещо като разкъсана палачинка.

Върнах се стаята и извиках хазяйката. Тя дойде заедно с дъщеря й. Тогава вече бях разбрала, че духове се опитват да се свържат с мен. Затова попитах жената дали и тя усеща нечие друго присъствие.

Появи се хвърчащо насекомо, което демонстративно отиде и кацна на ръката на жената. А на вратата се появи починалият й съпруг. А другата й дъщеря, която смятала за изчезнала и мъртва се оказа, че живеела на близо. Какво мислите, че означава сънят ми ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати