Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах нещо много красиво

Сънувах нещо много красиво

Сънувах нещо много красиво
Първоначално сънят ми започна така. Бях на място, непознато за мен. Беше навън, имаше сгради. Имаше една непозната жена, не помня много от съня, но тя тръгна към мен и аз ужасно много се възбудих. Споменавам, че съм момиче на 21 години.

Посегнах да и докосна гениталиите, но тя ме спря и направи това, което аз се опитах. В този момент , попитах "Искаш ли да отидем у нас или у вас?". Тя започна да ми обяснява, че у тях не можело защото има хора.

Както и да е тръгнахме към тях, но тогава заваля пороен дъжд и всичко се обагри в невероятно красиви цветове. Тогава фиксирах едно езерце пред нас, беше удивително. Прекрасно усещане.

Водата, която беше плитка в началото, а навътре ставаше все по-дълбока. Дъждът не беше студен, не усещах хлад, беше приятен.

Реших да понагазя към плиткото, защото усещането да вали пороен дъжд и да си във водата е невероятно. Чувствах се спокойна... Бях щастлива!

Просто прекрасно чувство. Понарадвах се на дъжда и след това отидохме у тях, където наистина имаше хора. Оттам нататък се събудих.


Но в крайна сметка не мога да си обясня съня, не знам как да разбирам тези случки, оставям предположенията на вас.

Благодаря за отделеното време, което отделяте за прочита на тези редове...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
radinaL
radinaL
20.01.2012 16:27
означава че имаш нещо забранено в реалния живот или лишение от нещо ! женската фигура значи че някой ще се опита да те излъже /близък/ или вече те е но не си разбр
0
0