Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам много странни неща

Сънувам много странни неща

Сънувам много странни неща
Спомням си откъси, но в общи линии е това:

Първо: някакво бяло малко куче (болонка или пудел) ходеше след мен. След това си станахме приятелчета. Беше много игриво, но когато пресичаше да дойде при мене го бутна тролей и аз тъгувах много дълго.

Мои близки попитаха моя преподавател дали знае какво ми е, а той каза : "Това куче я съсипа, а беше много свестно момиче".

Второ: тичах - бягах от някой и ме подгониха глутница кучета (само тъмни цветове) в парк. Бягах много дълго и стигнах до една скала. С мене беше останало само едно куче и то вече ми беше станало приятел.

Скочих на едно отчупено парче скала и кучето ме последва. От тази скала се виждаше цял град в светлини (всичко се развива вечерно време).

Третият: сънувах моя бивша, много добра приятелка. С нея се биехме в една горичка с някакви магии, аз я поразих с моята. След това тя направи магия, с която искаше да ме убие.

Прадставляваше едно кълбо, като малка планета, което избухна като атомна бомба. Не можа да ме уцели, защото се скрих.

След като се показах от скривалището си, видях, че всичко е станало в сив пясък и голи скали, а на мястото на поляната имаше циментово, езеро пълно с пиявици и питони.

Погледнах към нея. Тя стоеше с наведена на долу глава, коленичейки в дупката, която се беше образувала от магията и.

Погледнах към завивките си и там имаше една голяма змия, която се сви под възглавницата ми и една малка, която я последва.

Намерих голямата, но малката я нямаше. Усетих гъделичкане по ръката и погледнах. На дланта си имах няколко много малки пиявички, които бяха с подобни очички и уста на емотиконите, които използваме по скайпа.

И това е, което помня. Ако някои може да ми каже какво означава този рабъркан сън и дали е един или са отделни. Важно е за мен да разбера, какво значи сънят ми, защото животът ми е странен и никак не лесен период.

Ако някой знае, пишете ми, моля.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
zikovu
zikovu
15.12.2009 23:03
Първият сън говори за загуба на приятел.
Вторият за сблъсъци с отдавнашни неприятели, ще ги победиш, но много ще те разстроят. Ттретият сън е много гаден. Само като си го представя и ми става лошо. Говори за големи предателства и такива интриги, че направо ще ти се завърти главата. Стискай зъби, предстоят ти изпитания.
0
0