Много красив сън

Много красив сън
Пристигнах на едно много красиво място. Имаше църква и около нея всичко беше зелено и красиво, с много цветя и пъстри градини.

Трябваше да посетя тази църква, за да узная за една жена, която беше отдавна умряла, но беше важна за часа ни по литература. Мисля, че е била писателка.

Когато стигнах църквата обаче, реших да продължа нататък с намерението после да се върна. Всичко по пътя ми беше все така красиво.

Докато вървях срещнах Мишо, Джош и Боби. Нищо не си казахме. Просто се разминахме и всеки продължи натам, където се бе запътил.

Стигнах до някакви хълмчета, където видях Мира, Нора и Джули. Те ме приканиха да дойда с тях. Аз мислех да се върна при църквата, но в крайна сметка склоних.

Закатерихме се по не много високите хълмчета, но по които имаше камъчета и аз трябваше да внимавам да не се подхлъзна.

Доста добре се справях, по - добре от другите, затова взех да пренеса някакви книги, които не бяха особено леки.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
zikovu
zikovu
17.12.2009 22:14
Прекрасен сън. Отразява духовното състояние, в което се намираш- красиво, щастливо, любов. Хубаво е, че не си влезнала в църквата - някои съногадатели казват малки проблеми, други казват - на погребение, че ще присъстваш, ако влезеш в църква на сън. Ще си поставиш някакви цели свързани с учението, но ще трябва да се потрудиш да ги постигнеш.
0
0