Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дразнители от класа

Дразнители от класа

Дразнители от класа
Здравейте!Ще ви разкажа моя проблем.
Когато се затопли времето, под моя блок се събират около 20 души, някои са от училището ми. Тези хора пушат, пият, крещят и се натискат :x: (съжалявам за израза).

Те се събират под прозореца на стаята ми всеки ден веднага след училище. По всичко си личи, че изобщо не учат, ами веднага идват да си правят удоволствията.

На мен по принцип не ми пука за тях, защото в крайна сметка всеки си избира живота, но те като викат и се гонят, аз не мога да уча и се разсейвам постоянно.Накрая получавам по-ниски оценки, отколкото мисля, че заслужавам.

Не мога да изгоня тези хора, защото може да ми направят нещо, но и никой друг от блока не прави нищо по този въпрос. Сякаш на тези момичета и момчета родителите им изобщо не се интересуват от тях, още повече пък какво правят в компанията си.Тези хора са на 13-15 год. Според мен са твърде малки да пушат и пият, още по-малко пък да се натискат.

Има едно момиче, което е от моя блок, то е в 6 клас.(Аз съм в 7 клас.)То също е в тази компанийка. Тя и семейството и са ужасни хора и правят лоши неща на останалите жители на входа ни.

В миналото още когато сме се пренесли да живеем в този блок, тези хора са започнали да ни искат пари, а да не ни ги връщат, да ни лъжат, да лицемерстват и т.н.

И това момиче винаги се е опитвало да се домогне до нас, явно за да се сближим и станем приятелки, в последствие нейното семейство отново да ни прави злини. Така или иначе аз никога не съм я харесвала и винаги съм я мразела.Така е било и така ще си остане.

От времето, когато тази групичка пушачи се събираха пред блока ми (първоначално се събираха пред самия вход - на пейките), аз не смеех да изляза, защото когато се връщах те все ми предлагаха да пуша или ми правеха комплименти, само и само за да отида при тях.

Много ме дразнеха. На всичкото отгоре тези пушачи идват пред моя блок точно заради това момиче, с което винаги сме се мразели.

В последствие един от входа махна пейките и тази компания се събираше под прозореца на стаята ми, т.е. от другата страна на блока - на поляната. Аз съм на петия етаж, но пак ги чувам перфектно и както вече казах, нищо не мога да направя от тях.

Те са на поляната от 14:00 часа до към 22:30. През това време е почти невъзможно да се прави нещо смислено. Сигурно някои от вас ще кажат да отида в друга стая, но в повечето други стаи не е подходящо за такива дейности. :x:
И така, въпросът ми е как мога да изгоня тези хора и дали изобщо е възможно? И ако не е, поне ми кажете как да не се разконцентрирам.

Пишете коментари, моля ви!!!! Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 18
58
47
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (95)

Изпрати
анонимен
анонимен
17.01.2012 19:45
Пфф... Голяма си лигла.Със 12-13 години си по-малка от мен така че аз знам как и защо лъжеш ...ВСИЧКО ТОВА Е САМО ЗА ВНИМАНИЯ ЗАЩОТО ВИЖДАШ ЧЕ НИКОЙ ДРУГ НЕ ГО ПРАВИ
0
0
alex_7727
alex_7727
17.01.2012 19:40
Ще кажа още нещо.Много добре съм се видяла, даже прекалено добре.Мога много хубаво да преценявам хората и да, аз съм тази, която определя хората, които ще са около мен.Не ти, анонимен, или Радка! ;) Аз съм с много неща по-добра.Поне не пуша, не пия и уча.Имам морал.С това и с други неща съм много по-добра!Както вече казах, на който му е писнало, да не чете историите ми.В този сайт има хора, които ми помагат и на тях съм им много благодарна.Сега е времето да благодаря за коментара на елена, ваня и морена.Както и на останалите, които писаха положителни коментари.Другите, не пишете повече коментари на историите ми.Както ти ме предупреждаваш, анонимен, така сега аз предупреждавам теб да не четеш историите ми, щом не ми вярваш.
0
0
анонимен
анонимен
17.01.2012 19:39
Много си жалка. Не можеш да се оправиш сама. Едва ли си имаш приятели.Във твоите истории не забравяш да споменеш че все някой те мрази.Имаш ли доказателства за тези вампири,духове,полтъргайсти ? НЕ! Знам че съществуват но ти вече ставаш банална . Всяко лошо нещо уш ти се е случило.Всичко това опира до психика.
0
1
анонимен
анонимен
17.01.2012 19:35
ооо така ли? И на кого ще се оплачеш ? И да ме кажеш на Админа той едвали ще направи така че да не мога да влизам ?
0
0
alex_7727
alex_7727
17.01.2012 19:31
Всичките ми истории са истина и не ми пука, че на някого му е писнало.Ами накарай ме да спра бе! Можеш ли?????За последен път казвам, че който не може да предложи съвет, да не пише коментар.Нямам нужда от тъпаци, които не вярват на нищо.На когото не му харесва да се маха!!!!Толкова много хора са писали, че усещат духове и чуват гласове и т.н., и остава някой все още да не вярва, че съществуват.+ това то така мн. лесно.Не познаваш човека, а му лепваш етикети.Ако още някой ме е обидил, ще се оплача и наистина на се шегувам!!!!!
0
0
анонимен
анонимен
17.01.2012 19:22
И само да кажа че съм съгласен със Радка
0
0
анонимен
анонимен
17.01.2012 19:20
Даже си измислила и история със вампири. Не осъзнаваш ли колко си глупава.Никой няма да ти повярва освен лапетиите или някакви дето се правят че разбират от тези работи. Пък и каква си ти да казваш кой какво да прави.Тялото им е тяхно и честно казано за всички всичко е позволено стига да не те е шубе.И за последно ти казвам да спреш да пишеш истории или поне по смислени. Има хора който няма какво да си сложат в устата а ти ми се оплакваш че някакви са натискали или пушели пред блока ти.Много бедни хора биха направили всичко да имат твоя проблем.
0
0
анонимен
анонимен
17.01.2012 19:11
Боже...Вие не схванахте ли че всичко това лъжа. Какви ли не глупости е написала в съновника. И да е вярно за каква се мисли тя да определя другите.Първо виж себе си а тогава определяй другите. С какво по добра си ти ? И да отговориш едва ли ще е вярно.Просто ми писна да чета все глупави истории със теб. То не бяха духове,полтъргайсти.Остава да напишеш и за някакви извънземни който са ти подарили диамант -_- 100% Всички ще ме нападнат но първо се замислете и тогава ме псувайте.
0
0