Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Дразнители от класа

Дразнители от класа

Дразнители от класа
Здравейте!Ще ви разкажа моя проблем.
Когато се затопли времето, под моя блок се събират около 20 души, някои са от училището ми. Тези хора пушат, пият, крещят и се натискат :x: (съжалявам за израза).

Те се събират под прозореца на стаята ми всеки ден веднага след училище. По всичко си личи, че изобщо не учат, ами веднага идват да си правят удоволствията.

На мен по принцип не ми пука за тях, защото в крайна сметка всеки си избира живота, но те като викат и се гонят, аз не мога да уча и се разсейвам постоянно.Накрая получавам по-ниски оценки, отколкото мисля, че заслужавам.

Не мога да изгоня тези хора, защото може да ми направят нещо, но и никой друг от блока не прави нищо по този въпрос. Сякаш на тези момичета и момчета родителите им изобщо не се интересуват от тях, още повече пък какво правят в компанията си.Тези хора са на 13-15 год. Според мен са твърде малки да пушат и пият, още по-малко пък да се натискат.

Има едно момиче, което е от моя блок, то е в 6 клас.(Аз съм в 7 клас.)То също е в тази компанийка. Тя и семейството и са ужасни хора и правят лоши неща на останалите жители на входа ни.

В миналото още когато сме се пренесли да живеем в този блок, тези хора са започнали да ни искат пари, а да не ни ги връщат, да ни лъжат, да лицемерстват и т.н.

И това момиче винаги се е опитвало да се домогне до нас, явно за да се сближим и станем приятелки, в последствие нейното семейство отново да ни прави злини. Така или иначе аз никога не съм я харесвала и винаги съм я мразела.Така е било и така ще си остане.

От времето, когато тази групичка пушачи се събираха пред блока ми (първоначално се събираха пред самия вход - на пейките), аз не смеех да изляза, защото когато се връщах те все ми предлагаха да пуша или ми правеха комплименти, само и само за да отида при тях.

Много ме дразнеха. На всичкото отгоре тези пушачи идват пред моя блок точно заради това момиче, с което винаги сме се мразели.

В последствие един от входа махна пейките и тази компания се събираше под прозореца на стаята ми, т.е. от другата страна на блока - на поляната. Аз съм на петия етаж, но пак ги чувам перфектно и както вече казах, нищо не мога да направя от тях.

Те са на поляната от 14:00 часа до към 22:30. През това време е почти невъзможно да се прави нещо смислено. Сигурно някои от вас ще кажат да отида в друга стая, но в повечето други стаи не е подходящо за такива дейности. :x:
И така, въпросът ми е как мога да изгоня тези хора и дали изобщо е възможно? И ако не е, поне ми кажете как да не се разконцентрирам.

Пишете коментари, моля ви!!!! Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 18
58
47
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (95)

Изпрати
Morena
Morena
17.01.2012 17:12
Алекс, оплачи се на домоуправителя.
Чудя се, възрастни във вашия вход защо ги търпят, наистина не разбирам.
0
0
Valkata
Valkata
16.01.2012 22:56
Просто кажи на вашите да си ,,поговорят,, с тея хора или ня някой съсед.Аз това бих направил...
0
0
zedum
zedum
16.01.2012 20:54
Залей ги с една кофа студена вода и така 2 3 пъти
0
0
без име
без име
16.01.2012 16:22
ако искаш може да се съберете тези от блока който не ги понасяте и да ги изгоните или кажи на куките(ченгетата).
0
0
alex_7727
alex_7727
15.01.2012 18:21
Ще ме усетят, защото винаги само аз от блока ги гледам неудобрително и не съм любезна с тях.Веднага ще се разберат, че съм аз! :Х
0
0
Ния
Ния
15.01.2012 16:46
Просто е... Обади се на полицията анонмно. Да ги хванат за ушите тия хлапета и да ги видят родителите им. Непълнолетни... Дори лични карти нямат, а пушат и пият. А ако и това не подейства.. Заливаш ги с няколко кофи топла вода и се криеш. Едва ли ще не усетят, че си ти...
0
0
Ваня
Ваня
15.01.2012 11:21
Според мен това, което казва Радка са пълни глупости!Как може да приказваш такива неща като изобщо не познаваш момичето?Има много хора, на които им се случват странни неща, но това не значи, че те са луди и че никой не се интересува от тях и затова си измислят.В това, което казваш, няма никакъв смисъл.По-добре се извини!!!!Ти,Радка, казваш, че ти е писнало от историите на Лора.На мен пък много ми допадат и не смятам, че си измисля.Просто явно на теб не са ти се случвали лоши неща и затова не можеш да разбереш другите.Съветвам те да си малко по-човечна. ;)
Моят съвет към авторката е да говори с хората от блока на някое събрание и да изяви недоволството си, че тези хора се събират пред блока.Ако на никого не му пука, можеш да обясниш какво те дразни и какво предлагаш да направят домооправителите и родителите на това момиче по въпроса.
В краен случай просто ги игнорирай и не ги смятай за кой знае какъв проблем.Както каза, ти един ден ще имаш хубав живот, а те ще са пропаднали.Това не е ли достатъчно?Хич да не ти пука! :) Поздрави и успех!
0
0
Morena
Morena
14.01.2012 21:31
Лора е права, ако пишеш до прозорец премести си бюрото в другия край на стаята.
Тапите за уши вършат работа, спират лекия шум, които наистина понякога ти бърка в мозъка, а когато си под напрежение не очаквай да научиш урока за 6, няма начин.
0
0