Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Целият клас ми се подиграва

Целият клас ми се подиграва

Целият клас ми се подиграва
Моята история е че всички ми се подиграват ! Казах на една приятелка кои си харесвам, а тя каза на целия клас започнаха да ми се подиграват! Моля ви помогнете ми! Как да постъпя ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
жокерчето
жокерчето
04.04.2014 22:24
не им обръщай внимание и разпространи лъжи за тя идиотка да види как всичко ще се обърне
3
2
Миа
Миа
20.03.2014 10:15
Бях в четвърти мисля клас, когато ме целуна момче по бузата. Умрях от срам, заключих се в тоалетната и ревах не си спомням колко. Учителката идва да ме моли да изляза. Всички ми се подиграваха и смяха. Харесвах съученик от класа, но така и никой не разбра. Не можех да си представя, че ще ми предложи приятелство. Заминах да уча в друг град. Разбрах от съученички, че общо взето е предложил на всички момичета от класа. След като завърших гледах на момчета на моята възраст като на неравнопоставени. Имах ги за бебета - нищо мъжко не откривах. През годините тайно харесвах този или онзи. След време си дадох сметка колко добре беше всъщност, че този или онзи не ме е забелязвал, не ме е харесвал. Пораснах и аз започнах да си избирам мъжете. Преди години посъветвах сина си да казва, че харесва всички момичета в класа. И теб съветвам така. Ще ги объркаш напълно, но кажи, че всъщност искаш всички да са ти приятели или гаджета или както там ги наричате. И в никакъв случай не се цупи на приятелката ти, а се дръж все едно не се е случило нищо. Може да използваш това, че си й споделила, за да разбереш и тя кой харесва. Но винаги имай едно наум и не споделяй нищо, което не би могла да заявиш пред примерно целият клас. И имай самочувствие. Дръж главата високо, а усмивката дежурна. Нищо не трае повече от три дни. Каквото и да ти кажат се усмихвай. Дори не е нужно да говориш. Това е! Успех!
2
0
Monny Monsterr
Monny Monsterr
20.03.2014 00:40
Относно твоята "приятелка", просто и кажи истината в очите. Според мен и както виждам - според останалите също, тя не ти е никаква приятелка. Кажи и че постъпката и е била гадна спрямо теб и че вече няма да можеш да я погледнеш със същите очи, няма да можеш да можеш да и се довериш за каквото и да било и че тя вече не е същата приятелка, която е била преди. А е само една клюкарка, която не може да пази една проста приятелска тайна. А за твоите съученици, недей да се тормозиш, да не ти пука. Когато някой ти се подиграва ти просто му отвърни пренебрежително "Да, харесвам го. И какво от това? Поне имам смелост да си го призная... за разлика от повечето от вас, вероятно." Ще ти кажа само, че игнора спрямо хората е по-лош от всяка обидна дума с която може би ти се иска да ги наречеш. Защото обидите значат, че дори в отрицателна насока, ти мислиш за този човек. Но той не може да се справи с игнора, просто защото когато го игнорираш той сякаш не съществува и го осъзнава, караш го да се чувства безполезен и безсилен дори с най-голямата подигравка.
1
0
ивейн
ивейн
17.03.2014 22:04
повечето хора се дразнят супер много, когато си щастлив...твоята "приятелка" просто иска да си зле...е не и прави това удоволствие
11
0
Зетабета
Зетабета
17.03.2014 21:07
Пренебрежението към нея ще я влуди! Бъди над тези неща.Как ли,ами подминавай ги като празно пространство.Не реагирай на подвикванията,помни: Цицерон го е казал"Спориш ли с глупак-значи спорят двама глупаци!"Загуба на време и хвърлени на вятъра думии нерви.Всичко добро от мен.
5
0
иван
иван
17.03.2014 13:17
спокойно всеки го е преживявал това и няма нищо лошо, остави ги да си се подиграват предполагам си 7ми 8ми 9ти клас най много не е нещо което да те притеснява
6
0
нанси
нанси
17.03.2014 12:36
Тя не ти е приятелка нали ти е ясно?!остани човек,тя цял живот ще си остане клюкарка ..
6
0
Зетабета
Зетабета
18.03.2014 00:26
Браво Нанси!Проблема е,че да имаш манталитет на МАХЛЕНСКА КЛЮКАРКА е "модерно", а повечето,като влязат в образа вече никога не излизат от него,езика е без кости,но кости троши... Ако можеше да им се завърже скверния език...
1
0
баба яга
баба яга
17.03.2014 12:11
Тази не ти е приятелка щом клюкари.Вдигни гордо глава, когато минаваш покрай нея.Тя иска ти да страдаш, но ти не се давай.Успех.
9
0