Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Какво да правя, ако си омръзнем

Какво да правя, ако си омръзнем

Какво да правя, ако си омръзнем
Пиша от името на приятелка.
Харесвам едно момче от месец, преди седмица се заговорихме. Вчера излязохме за първи път. Оказа се, че и той ме харесва. Вчера вечерта бяхме само двамата, прегрущаше ме, докосваше ме, целува ме. . Знаете, нормалните неща за първа среща. Но не сме заедно, поне така мисля. Каза ми, че за толкова малко време се е привързал супер много към мен и ще ми го докаже. На 18 сме и двамата, е аз ги правя следващата събота. От един клас сме. Найстина го харесвам. Вече ми вика даже "слънце".

Но не мога да бъда сигурна в неговите чувства. Въпреки, че ми звънни сутрин веднага щом ме види онлайн във фб. Пишем си почти по цял ден. И си говорим сутрин и и вечер. Дори не знам как да се държа с него в училище, заради останалите от класа, тъй като аз съм нова. И всички ме гледат малко странно все още.

Имам и приятелки 2/3 от класа на тях съм споделила, защото се познаваме от много време. Но неговите приятели извън и в класа само го "ебават". Но въпроса заради, който споделям всичко това е, какво ще се случи, ако си очръзнем твърде бързо, не искам да се случва. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
еросчо
еросчо
30.10.2015 10:43
Задобрявай в практическия френски и няма да му омръзнеш!
2
0
Пламена M.
Пламена M.
30.10.2015 16:51
Хахаха, не могаа... :D :D
1
0
пук
пук
21.10.2015 19:50
Защо вече се счита че връзката означава брак,,,
"какво ще стане като си омръзнем?" Ами ще се разделите
какво ще стане, какво ще стане никой не знае,, никой не знае дали ще се събуди утре жив изобщо какви са тези крайности? Много си нетърпелива,, давай полека, бавно но славно, казали хората и не се изживявай като "драма куиин" само защото си нова---това не те прави по-различна от останалите.. знам за какво става дума
5
0
miglena
miglena
20.10.2015 16:29
Щом от сега мислиш, че има вариант да си омръзнете, изобщо не започвай нищо. Това младите сте много странни...
0
0
gabimusic4444
gabimusic4444
18.10.2015 09:58
Ако още от сега се притесняваш как ще свърши това, ако изобщо свърши, ще изгубиш тези красиви моменти с него в размишляване за нещо, което дори не е сигурно, че ще стане. Затова те съветвам просто да забравиш тази мисъл и да по пиеш колкото се може повече от ласките му. Просто не мисли за това, кога ще си омръзнете. Остави се на моментите сега и не мисли за после. "Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде." Успех!
3
6