Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Къде е моето жадувано момиче

Къде е моето жадувано момиче

Къде е моето жадувано момиче
Казват, че за всеки влак си има пътници, т.е. за всеки човек си има подходящ партньор който да отговаря на неговата личност и душевност.

И се питам, къде е това моето момиче, което търся вече толкова години, но не го срещам.
Къде е онова момиче което да не е тип "лигла" или някаква, която живее с фантазии?

Къде е онази различната, за която сексът и материалното са просто обикновенни неща, но не и същността на живота?
Къде е онова момиче което вглеждайки се в очите ми, ще усети пулсът на сърцето ми, и ще поиска да е с мен, безусловно и завинаги?!

Има ли такива момичета, или действително светът е пълен с лоши и безчувствени жени, които просто не знаят какво искат? Това се питам за пореден път. Просто ей така, стоя и се питам. И ми е изключително тежко, защото просто аз съм адски различен човек, прекалено разграничен от идеалите на другите, от техните убеждения и мисли.

Това ме кара да си мисля че може би никога няма да изгрее слънцето във моята градина, може би никое момиче не би приело такъв тип като мен. Знам ли, може би звуча песимистично но си имам известни причини за да е така. Например, аз не ходя по разни клубове, дискотеки и т.н. просто тези места не ми харесват.

Не обичам шумните компании, обичам тишината и спокойствието. Доста стеснителен тип съм, и бързо се здухвам, особено при контакти с представителките на нежния пол. Но за сметка на това си падам много грижовен, доста романтичен, в смисъл - раздавам се до край, и когато обикна, аз обичам трайно и дълбоко, просто завинаги.

Не съм някакъв пубертет, който да не знае какво иска от живота, не съм и елитен богаташ и живота ми не е рубрика, дори бих казал, че живея кофти, защото определено късметът не е на моя страна в този живот.

Нещата които при другите са простовати и лесни, при мен изглеждат по трудни и ми трябва повече време за да се приспособя, да ги приема, преодолея и т.н.

Да, това съм аз, но проблема всъщност е че жените не обичат такива като мен нали? Тях повече ги кефи, поредният "мачо, г-н плейбой" който да им ръси глупости, да ги желае само сексуално но не и със сърцето си.

Те обичат да си някакъв мистър мускул, или паралия, тогава любовта не е важна защото за тях си просто интерес. Незнайно защо те предпочитат такива мъже, но не и истински, които могат да им дадат живота си, сърцето си, закрилата си.

Та сигурно го няма това момиче, което да е с личност като моята, и което би ме разбирало и би пожелало да сподели житейският си път с моя.

А трябва ли да се правя на това което не съм, и не искам да бъда... за да привлека женския пол?
Трябва ли да се правя на тежкар, да говоря само простотии, да се бия с всеки срещнат, да не излизам от клубовете и кръчмите, само и само да си намеря момиче?

Според мен това би било нечестно и неправилно, защото каква ще е ползата, ще ми се лепне някоя, която ще ме смени на втория ден, а и тя ще се привлече от фалшива личност, а не от моята реална. Това е измамно, а аз искам да бъда обичан, заради това което съм.

Но има ли в мен качества които една жена може да оцени?
А има ли истинска жена, и мога ли да очаквам някакви чувства изобщо от противоположният пол?
Винаги съм ценял много жените, но признавам че нямам опит с тях, не съм женкар.

Но мъжът и жената са взаимно свързани, защото самият Бог, първо като е създал мъжът, той му праща всички видове животни, на които мъжът /Адам/ поставя имена. Но никое от тези животни не можело да бъде партньор в житейския път на човека. Тогава Бог дава дълбок сън на Адам и изважда едно от ребрата му, изпълва това ребро с плът, и така създава Ева - жената!

След което казва: И създадох ги мъж и жена, да се обичат и жената тъй както е направена от мъжкото ребро, тя трябва да пази и обича неговото сърце!

За това ценя дълбоко жените, и просто искам да направя живота на някоя млада дама, по красив, по добър. Искам да открия онази досущ различната, а всъщност еднаквата, моята душевна двойничка, с която да споделим един общ свят. Светът на различността, на чистата и истинска любов!

За това в момента пиша тези редове, за да изкажа това което чувствам, това което мисля. И ако за другите е важно просто да преспят с момичето и да го захвърлят, то за мен това е глупост. За мен е важно да задържа момичето, да имам хубави моменти с него, да изградя достойно бъдеще, да му дам щастие, обич и подкрепа!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
51
43
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Жанет
Жанет
13.02.2012 19:49
Хей..Горе главата бъди уверен...Сигурна съм че ще я намериш ...И не ... не се променяй в никакъв случей...бъди себе си ...няма да ти пожелавам късмет защото не ти е нужен ...Аз също си имам приятел ...Защо да не си намериш и ти и другите момчета които са като теб ...Давай...излез разходи се ...любовта се среща на най-неочакваното място ...
0
0
qgodkata73 sk
qgodkata73 sk
20.01.2012 13:16
Не се отчьиваи ще доиде с твоя ред аз го намерих и го обичам и ти ще я намериш
0
0
Непозната
Непозната
07.01.2012 22:22
Ти си още много млад за да се отчайваш до такава степен.Естествено ,че ще срещнеш любовта на живота си.Може да не е сега,а след време,но бъди повече от сигурен ,че ще се случи.Не насилвай нещата.Не се вглеждай постоянно в момичетата с надеждата,че едно от тях ще го заплениш.Всичко ще се случи от самосебе си,без да го очакваш.Така става в живота.Спокойно!
0
0
ааааа
ааааа
07.01.2012 00:46
цаката е да откажеш сапунените сериали , ако и тогава не се получи значи вие г-не сте гей :) :* споко и аз сам гей
0
0
:)
:)
04.01.2012 17:57
А не, тези момичета все ще съществуват, не се отказвай. Забелязах, че момичетата, които са ти писали досега (включително и аз) се познаваме доста в твоя желан тип момичета. И аз търся истинската половинка и както каза asdfgjjkl , това чакане наистина е много уморително. Иначе аз по принцип съм голям мечтател и това ме крепи; и баба нали ми е говорила, че мъж и жена са пратени по света да се търсят (уф) и един вид всички чакаме някого. И аз нали се бях размечтала и май се бях унесла, почнах да си представям, как до всеки от нас има невидим часовник със години, месеци, седмици, дни, часове, минути и секунди отброяващи до The момента...и ми се искаше просто за секунда да го видя и просто да знам да чакам ли изобщо?! смятай :D Не си само ти... просто хората като нас са разпръснати, в това е магията- търсиш, търсиш и търсиш... Ох, тук стана като изповедалня на Анонимните алкохолици: Зравейте, аз съм Химена и съм пристрастена към алкохола....и всички хорово отвръщат в знак на подкрепа "Здраааавеееей Химеееена..."....... както и да е, не обръщай голяма част на глупостите ми и ти желая успех в търсенето на Истинската! :)
0
0
Татяна
Татяна
04.01.2012 16:28
Бъди спокоен, защото някъде там едно такова момиче, за което мечтаеш чака точно такова момче като теб. Както asdfgjjkl каза, че доста момичета мечтаят да намерят половинка като теб. Успех и вярвай в израза " За всеки влак си има пътници "!!! ;)
0
0
ани :)
ани :)
04.01.2012 11:02
Аз искам да си намеря момче с качества точно като твоите.Според мен съществуват такива момичета.Например аз не се интересувам от мъже, които могат да ми дадат само секс или да легна с тях, само защото са богати и могат да ми предложат много материални удобства.Аз може би съм като тези момичета, които ти търсиш.Пожелавам ти успех и да намериш твоята половинка - с която да станете едно цяло и да бъдете заедно във вечността, и да бъдете много щастливи.:)
0
0
asdfgjjkl
asdfgjjkl
04.01.2012 09:50
Едва ли съм най-подходящият човек да дава съвети(тъй като и аз като теб имам проблеми в намирането на половинката си),но в това съм убедена-никога не се променяй толкова много за момиче,за което не си струва.Много пъти съм мислила,че никога няма да срещна момче,с което да споделяме еднакви интереси,да се отнася към мен добре и да не е тежкар(защото хич не ги харесвам такива),но винаги се утешавам с това,че не може всички да са еднакви.Знам,че някъде там подходящото за мен момче ме чака,но това търсене просто е много изтощително.След като прочетох това,което си написал се убедих,че същестуват и момчета като теб.Пожелавам ти успех в намирането на половинката ти и отново ти казвам-не се поменяй,има много момичета които търсят момчета точно като теб!
0
0