Малкото момиче

Малкото момиче
Здравейте. Преди точно няколко минути се събудих и сънувах много страшен и учудващ сън. Сънувам, че съм в стаята си и съм пуснала вентилатор, който развява пердетата и ги повдига и изведнъж на терасата виждам много красив азиатец, който се е облегнал и гледа точно в моята стая.

В този момент се ядосах и си помислих (скапана работа как може и кога са поставили тази сграда толкова близко до нашата кооперация и сега как ще се преобличам за напред като живее този мъж тук )

Както и да е, тогава беше следобяд, но изведнъж времето се развали и едновременно с него на същата тази тераса видях малко момиче - японче много красиво, но очите му бяха черни и лицето му беше изкривено от страх и омраза.

Не мога да го обясня, все едно два времеви периода бяха насложени върху един апартамент. Имам предвид, все едно гледам през различни периоди от време паралелно.

На края избягах от стаята, защото това дете между 3 или 5 години беше с много хубава бяла рокличка, но цялата мръсна и се опитваше да избяга от терасата, където седеше мъжа преди това.

Тя започна да се мъчи от паника, дори да се катери по стената, което е невъзможно, докато на края не ме видя да я гледам и изведнъж се спря. Та аз избягах от стаята си и отидох в хола, но се сетих ,че не съм спряла вентилатора.

Върнах се и когато отворих вратата това вече не беше моята стая, а огромна приказна градина, но много голяма все едно съм в резерват. Когато светнах лампата, дърветата бяха много редки видове, никога не съм виждала такива поне в БГ.

Лампите бяха като гирлянди, много красиви и беше нощ, а цялата градина беше пълна с горски животни(сърнички, костенурки, в момента, когато се насочих към центъра на градината защото там беше най-светло, всички животни панически се разбягаха и на пътя ми застана нещо, което приличаше на козел,но декоративен.

Помислих, че ще ме нападне, но той просто ми препречи пътя. Тогава усетих, че в тъмните части от градината някакъв мъж, целият облечен в черно ме следи.

В следващият момент аз бях до прозореца за да спра прословутият вентилатор, но от любопитство погледнах. Тогава тя още беше там и по същият начин се мъчеше да избяга, все едно времето за нея беше спряло.

Когато погледнах прозореца, до терасата изведнъж видях семейство, смесено от чужденци и азиатци. Мъжът беше японец, а жената англичанка, тя плачеше за нещо, а той е утешаваше.

Тогава аз се провиках и започнах да говоря перфектно японски, но и думичка не разбирах от това, което казвах на момичето и сочех мъжа и жената. Тя се засили към моята тераса и се опита да влезе.

Видях, че вратата беше открехната и започнах да е притискам, но тя подаде главата си и ми изхъска, колкото и странно да звучи, но беше продължително и страшно.

Тъкмо като си мислех да избягам ужасено момичето ми каза една фраза, която като се събудих веднага си е записах ( майо даскредте), но с японски акцент, който не мога да го опиша и подаде малката си ръчичка към мен.

Аз се спрях и подадох моята, след което тя впи нокти между пръстите ми и изпитах ужасна болка. Тя се изпари все едно в мен и тогава на нейно място остана малка кофичка - розова и украсена за деца.

Аз учудено е разглеждах, докато изведнъж мъжът, който ме следеше ми каза :Защо го направи ? Защо и помогна ? Аз му казах, че не знам за какво говори, а той, че тя е наказана, защото е убила човек, а сега и аз съм виновна за смъртта му.

Направо когато се събудих още ме боли ръката, която и подадох и цялата треперя.

Моля, коментирай и пишете, ако предполагате какво означава това, защото съм уплашена страшно много(извинявам се предварително за грешки, но всичко го написах набързо).

Предварително Ви благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
A.
A.
07.08.2012 01:22
Доколкото знам-в Япония когато някой човек почине,вместо да се обличат черно както в България и в другите страни,те се обличат в бяло.Както там в Япония има една стара легенда,че преди много време са съществували два бика- единия черен другия бял.Хората когато са били в беда, винаги са викали белия,докато не са усъзнали,че белия всъщност е лошия,а черния е добрия.В тази държава бялото се смята за зло,а черния за добро.
0
0
jozefin1987
jozefin1987
05.08.2012 19:21
да по същият начим звучи едното г на намерих означава (помогни ми), но майо си остава загадка
0
0
веси
веси
05.08.2012 18:17
напиши го в гоогъл преводач на индонезийски да ти го преведе и го пусни да ти го каже виж дали е същият начин успех!
0
0
веси
веси
05.08.2012 18:13
дай имейл да ти пратя нещо....да чуеш дали така прозвуча казаното от момичето
0
0
Камелия
Камелия
05.08.2012 14:42
Благодаря Ви за коментарите ,а колкото до фразата опитах ,но без резултат да е намеря.
0
0
Кристина
Кристина
05.08.2012 13:19
Аз мисля, че си сънувала, някой свой минал живот, когато си била азиатка като малкото момиченце.Тогава си сторили нещо (в никакъв случай не е задължително да е било убиййство)и сега в този си живот поемаш отгаворността за стореното, това се символизира от сливането на момиченцето с теб самата. Освен това сънят ти е многопластов и в него могат да са преплетени както елементи от далечното минало, така и елементи от сегашния живот.Може би ти се подсказва нещо, затова провери значението на фразата на японски език, която си записала.
0
0
takemewu
takemewu
05.08.2012 12:32
Това е много интересно,аз също съм имала подобни сънища като филм.Преди време сънувах една история,която се оказа,че е филм наистина.Разглеждах ДВДтата в един магазин и се натъкнах на филм,които ми се стори интересен.Когато го изгледах си спомних,че голяма част от сцените съм ги сънувала и имах доказателсвта,защото аз записвам повечето си сънища.Може пък в предишния ти живот да си била азиатка или пък да се свърваш с др паралени светове( ако вярваш в тези неща).Потърси инф ,може да откриеш нещо или може то да те открие,както стана при мен.
0
0
donna
donna
04.08.2012 18:00
много странен сън! :) това може би предрича че ще ти се случи нещо лошо или че ще научиш друг език (японски..азиатски) или че ще отидеш в др. страна.. това са само мои предположения ;) все пак не съм гадателка :P
0
0