Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Гаджето ми е далеч от мен

Гаджето ми е далеч от мен

Гаджето ми е далеч от мен
Имам си гадже и е от Пловдив, много ми липсва. Разстоянието между нас е голямо, чудя се дали да ходя при него с моята най-добра приятелка.

Тя също си има гадже, което е далече от нея. Един ден ми предложи да ходиме и да ги видиме, само аз и тя.

Какво да направя, много ми липсва, но не знам дали е правилно, помогнете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
зузи
зузи
28.01.2012 22:59
мила да знаеш моето гадже е в Германия толкова ми липсва направо искам да избягам и да отида при него ама не мога ти поне имаш шанс по добре отиди
0
0
Solaris
Solaris
19.01.2012 01:06
Браво похвали се на всички че си имаш гадже, айде сега отивай да спиш
0
0
Suni Dani
Suni Dani
13.01.2012 07:28
За любовта няма граници :-) но и не трябва да бързаш.Знам че ти липсва,но ако не сте ходили много дълго по-добре не бързай.Иначе като се видите може да ви мине по-бързо мерака и после..или пък като се приберете,още повече да си липсвате.А така с течение на времето ще се опознаете много по-добре,ще си общувате по интернет,тела,ще говорите,всичко ще си правите като на истина.Така и повече доверие ще се създаде.Ще видиш че с течение на времето ще укрепне връзката ви,ще бъдете едва ли не като съпрузи,но засега виртуално.НО ИСТИНСКО.Даже да ти кажа тея връзки са по-успешни.А когато вече дойде момента,когато си напълно сигурна,тогава се вижте:) но хубавите неща стават бавно! Успех.
0
0
nnqmaa ime
nnqmaa ime
11.01.2012 22:05
сперед мен го зарежи и си намери някои който ще е от твоя град и ще се виждате всеки ден!Но ако много го искаш и го харесваш отиди при него ..
0
0