Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах най-добрия приятел на гаджето ми

Сънувах най-добрия приятел на гаджето ми

Сънувах най-добрия приятел на гаджето ми
Те бяха заедно на море допреди няколко дни и оня ден се върнаха. Аз сънувах как най-добрия приятел на гаджето ми ми звъни по телефона и ми каза нещо, да отида в тях (не помня защо) и аз отидох, мислейки си, че гаджето ми ще дойде след мен и той.

Както и да е, отидох у тях и той ме помоли да му помогна да разопакова куфарите. Аз почнах да го правя и те бяха някави меки, платнени и аз цялата се омотах, все едно съм се завила с одеало.

И по едно време на вратата се почука. Беше приятелят ми. Той му каза да става, явно си е мислил, че е спял и влезе вътре.

Много се очуди като ме видя и се ядоса и каза: Съжалявам, че съм ви пречил тези три години. Ние сме заедно от половин, а преди това, не сме се познавали. А в съня ми приятелят му нямаше приятелка от три години.

И той излезна. Аз тръгнах след него и почнах да му обяснявам, но той не пожела да ме изслуша. Къщата беше много голяма и той отиде в една стая и се заключи. Аз тропах и плаках, и накрая успях да вляза.

Прегърнах го и му обясних всичко, но той не повярва и аз му казах: Моля те, довери ми се. И той: Доверието е нещо, което не можеш да имаш към всеки. Или нещо такова не разбрах точно.

Ще ви бъда много благодарна, ако ми кажете какво означава. Благодаря ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати