Сънувах най-добрия приятел на гаджето ми

Сънувах най-добрия приятел на гаджето ми
Снимка: sanovnik.bg
Те бяха заедно на море допреди няколко дни и оня ден се върнаха. Аз сънувах как най-добрия приятел на гаджето ми ми звъни по телефона и ми каза нещо, да отида в тях (не помня защо) и аз отидох, мислейки си, че гаджето ми ще дойде след мен и той.

Както и да е, отидох у тях и той ме помоли да му помогна да разопакова куфарите. Аз почнах да го правя и те бяха някави меки, платнени и аз цялата се омотах, все едно съм се завила с одеало.

И по едно време на вратата се почука. Беше приятелят ми. Той му каза да става, явно си е мислил, че е спял и влезе вътре.

Много се очуди като ме видя и се ядоса и каза: Съжалявам, че съм ви пречил тези три години. Ние сме заедно от половин, а преди това, не сме се познавали. А в съня ми приятелят му нямаше приятелка от три години.

И той излезна. Аз тръгнах след него и почнах да му обяснявам, но той не пожела да ме изслуша. Къщата беше много голяма и той отиде в една стая и се заключи. Аз тропах и плаках, и накрая успях да вляза.

Прегърнах го и му обясних всичко, но той не повярва и аз му казах: Моля те, довери ми се. И той: Доверието е нещо, което не можеш да имаш към всеки. Или нещо такова не разбрах точно.

Ще ви бъда много благодарна, ако ми кажете какво означава. Благодаря ви.

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати