Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че целият свят се затрива

Сънувах, че целият свят се затрива

редакция:
Сънувах, че целият свят се затрива
Беше много странен сън, като се има предвид, че го сънувах точно преди Коледа.

Няколко човека знаехме, че точно в определен ден и час животът на планетата Земя ще бъде строго ограничен. Някъде в най-дълбоките слове на Земята, опасно близо до ядрото стана нещо, не знам какво, защото нямам нужното образование, но в този определен час, на повърхността изригна лава, която заля всичко и 7 000 000 000 живота бяха погубени.

Моята задача бе да върна живота, правейки нещо, което съжелявам, че забравих. Не се сещам в момента. Но за да го направя ми бе нужна помощта на моя приятелка.

Аз обаче не бях себе си и хората около мен ми бяха напълно непознати, но в съня те бяха и мои приятели. И така аз трябваше да започна всичко отначало.

Стотици хиляди години, през които човечеството се е развивало до това, което е днес, ще бъдат изгубени. Мен и момичето, което трябваше да ми помогне за задачата, лавата не можеше да нарани, но аз се опитах да предпазя баща си, който в съня ми също не беше истинския ми баща.

Накрая бяхме в една пещера в една скала. Скалата се намираше в окена. Беше огромна, а около нея имаше още 3-4 като нея.

Беше като в някоя различна ера. Тази на динозаврите, само дето тях ги нямаше. На другите скали се виждаха хора, не бяхме повече от 20-ма оцелели мъже и жени.

Странно ми е, че точно на Бъдни вечер-за Коледа го сънувах този сън.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 9
55
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимни
Искра
Искра
А аз сънувах края на света беше тъмно,мрачно,вода (тъмно син цвят)имаше много хора около мен,а аз бях една от оцеляващите!. Това мисля,че бях го сънувала на Николов ден!.
01.01.2012 19:50
Ния
Ния
Здравей, Мими. Не се притеснявам ни най-малко. Кошмарите са ми ежедневие, а и ми помагат да разпускам. Не знам защо, но си ми харесват. За мен ще е странно, ако не сънувам кошмар. Просто ми се щеше да знам поне какво значат.
27.12.2011 19:26
Мими
Мими
Аз няма да те питам да ли си гледала филми...Само ще ти кажа, че веднъж аз сънувах нещо доста странно. Горе-долу като твоят сън и не бях гледала фантастика!!! Така, че успокой се, не мисля, че е нещо много страшно.
27.12.2011 10:26
Ния
Ния
Обожавам фантастиката и хорър филмите, но скоро нищо подобно не съм гледала. Само коледни филми ;дд
26.12.2011 21:39
Kitana
Kitana
някакви филмии..нещо? да си гледал наскоро? доста често сънувам подобни неща - от много фантастика :Д
26.12.2011 21:25