Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах, че целият свят се затрива

Сънувах, че целият свят се затрива

Сънувах, че целият свят се затрива
Беше много странен сън, като се има предвид, че го сънувах точно преди Коледа.

Няколко човека знаехме, че точно в определен ден и час животът на планетата Земя ще бъде строго ограничен. Някъде в най-дълбоките слове на Земята, опасно близо до ядрото стана нещо, не знам какво, защото нямам нужното образование, но в този определен час, на повърхността изригна лава, която заля всичко и 7 000 000 000 живота бяха погубени.

Моята задача бе да върна живота, правейки нещо, което съжелявам, че забравих. Не се сещам в момента. Но за да го направя ми бе нужна помощта на моя приятелка.

Аз обаче не бях себе си и хората около мен ми бяха напълно непознати, но в съня те бяха и мои приятели. И така аз трябваше да започна всичко отначало.

Стотици хиляди години, през които човечеството се е развивало до това, което е днес, ще бъдат изгубени. Мен и момичето, което трябваше да ми помогне за задачата, лавата не можеше да нарани, но аз се опитах да предпазя баща си, който в съня ми също не беше истинския ми баща.

Накрая бяхме в една пещера в една скала. Скалата се намираше в окена. Беше огромна, а около нея имаше още 3-4 като нея.

Беше като в някоя различна ера. Тази на динозаврите, само дето тях ги нямаше. На другите скали се виждаха хора, не бяхме повече от 20-ма оцелели мъже и жени.

Странно ми е, че точно на Бъдни вечер-за Коледа го сънувах този сън.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 9
55
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Искра
Искра
01.01.2012 19:50
А аз сънувах края на света беше тъмно,мрачно,вода (тъмно син цвят)имаше много хора около мен,а аз бях една от оцеляващите!. Това мисля,че бях го сънувала на Николов ден!.
0
0
Ния
Ния
27.12.2011 19:26
Здравей, Мими. Не се притеснявам ни най-малко. Кошмарите са ми ежедневие, а и ми помагат да разпускам. Не знам защо, но си ми харесват. За мен ще е странно, ако не сънувам кошмар. Просто ми се щеше да знам поне какво значат.
0
0
Мими
Мими
27.12.2011 10:26
Аз няма да те питам да ли си гледала филми...Само ще ти кажа, че веднъж аз сънувах нещо доста странно. Горе-долу като твоят сън и не бях гледала фантастика!!! Така, че успокой се, не мисля, че е нещо много страшно.
0
0
Ния
Ния
26.12.2011 21:39
Обожавам фантастиката и хорър филмите, но скоро нищо подобно не съм гледала. Само коледни филми ;дд
0
0
Kitana
Kitana
26.12.2011 21:25
някакви филмии..нещо? да си гледал наскоро? доста често сънувам подобни неща - от много фантастика :Д
0
0