Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Потапям се в друг свят

Потапям се в друг свят

Потапям се в друг свят
Всъщност напоследък, когато заспя и сякаш се потапям в друг свят, по точно-светове и не мога да се измъкна.

Та дори понякога границата между света на сънищата и реалността е твърде тънка и се чувствам безпомощна, ами такааа.

Вчера сънувах остров, но имаше някакво бедствие и се мъчех да избягам оттам заедно със семейството си или беше някакъв човек, не знам и бягах, бягах за живота си.

Напоследък се чувствам БЕЗПОМОЩНА, дори сънят да е хубав, сякаш оставам без сърце и гръдният ми кош се свива от мисълта да затворя очи, докато спя.

Та се опитах да се спася от острова с "другия човек", но не успях и от отчаяние се събудих...изморена

Какво значи, помогнете ми!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
edno momi4e...
edno momi4e...
31.08.2012 22:41
да се надяваме да не е така!!!
0
0
s
s
31.08.2012 20:54
Преди да търсиш паранормални обяснения,първо е добре да се обърнеш към психологията-тя е езика на твоята душевност.Сънят ти е е израз на витално безсилие,означава тревожност и страх,че губиш силата,здравето си.Че се пречупваш по пътя и не можеш да достигнеш целта си.Отчаяно се стремиш да откриеш някаква спасителна точка,убежище,за да си отдъхнеш(символизирана от острова),но не успяваш.Обърни внимание на това,защото има голяма вероятност да предсказва нервна депресия.
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
31.08.2012 16:52
това не е обяснение :Д , но все пак благодаря,че все пак сте си направили труда да ми пишете !!!!
0
0
ифка
ифка
31.08.2012 11:48
аз пак санувах че земята се разцепя и 4е се вижда космоса например да си на улицата и изведнъж да се види космоса бе6е направоо ужас както се бе6е разцеписа земята аз се бях раздвоила единия ми крак от едната страна а другия от другата но изведнаж земята рязко се разцепи и аз паднах в космоса стапих на луната и видях сланцеето тогава стапих и на него ноо и то се разцепи и аз паднах вав ватре6ността му и тогава то се затвори и аз останаь там и умряь
0
0
edno momi4e...
edno momi4e...
30.08.2012 19:45
благодаря,някакви други обяснения може би и това ми допада, но все пак
0
0
TeoShamSher
TeoShamSher
30.08.2012 12:09
Това се случва, защото като заспиш астралното ти тяло се отделя от теб докато спиш. При пътуването на астралното тяло всичко наоколо е реално, зримо, достоверно, усещат се прохладата на въздуха и лекият ветрец, множеството аромати и се създава впечатлението, че се намираш във физическата реалност на някакъв друг свят. Астралното тяло се отделя от човека всеки ден, когато той заспива и в това няма нищо страшно и плашещо. Защото сънят на човека всъщност е отначало отделяне на астралното от физическото тяло, а после това, което възприемаме като съновидение, в действително е само животът в астралната плоскост на нашето енергетично тяло. Всичко, което виждаме насън, се случва с нашия енергетичен двойник в астралната плоскост. Не може да се каже, че това става на ужким или по желание. Всичко там е така сериозно, както и в нашия материален свят, само че животът е по-разнообразен.
Изпращам ти и линк към един сайт, където ще можеш да прочетеш продължението на тази статия и в нея пише как да контролираш съня си и да не те е страх, че ще останеш там, или че няма да се върнеш.
астрални-пътувания-във-времето
0
0