Пророчески сън

Пророчески сън
Здравейте! Преди три години започнах да сънувам собстената си сватба с непознат мъж, в един от най-хубавите квартали на родния ми град. До тук нищо необичайно.

Сънувах този сън няколко поредни нощи като сюжета беше винаги един и същ : булчинската рокля, същия образ на младоженеца, същата обстановка и много хора.

В продължение на вече три години, поне един път в месеца сънувам този сън. Понякога сънувам и самото запознанство с въпросния образ и действието се развива пак на същото място.

Дали е пророчески този сън ? Има ли нещо общо сънят с реалноста или е плод на въображението ми ? Ако имате някакво мнение моля да го споделите!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Plamena
Plamena
13.11.2011 23:45
Аз мисля, че в сънят ти наистина има нещо пророческо. Аз имам приятелка, която доста време сънуваше непознат мъж, който се казва Мирослав и има връзка с него. Тя в този период нямаше гадже и не познаваше някой, който можеше да е той. След известен период от време се запозна с един Мирослав и имаха връзка. Повече този сън не го сънува. Аз пък имам от известно време насам горе- долу през вечер сънувам, че си имам приятел, който ме кара да се чувствам щастлива, но не го обичам. Сънят ми се повтаря, чувствата са същите, но момчетата всяка нощ са различни. И аз не го разбирам това.
0
0
Megi
Megi
11.11.2011 01:28
Ето прочети това:
0
0
vqrna na isus
vqrna na isus
10.11.2011 14:46
Неведоми са пътищата божии. Знае ли се ? Може и да ти се сбъдне, пожелавам ти го.
0
0