Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Пророчески сънища

Пророчески сънища

Пророчески сънища
Здравейте. Аз съм момиче на 15 години и винаги съм имала интерес към магията. Това е нещо, към което съм дълбоко привързана и вярвам на всичко свързано с магията - вярвам в тролове и таласъми, русалки и феи.

Може да се каже, че въображението ми е доста развинтено и бих се впуснала във всякакво приключение. А сега по темата: по принцип обичам да спя и както всички - да сънувам.

Но няколко от сънищата ми се сбъднаха едно към едно. Не говоря за нещо грандиозно, напротив. Сънят ми беше, че си пиша с един приятел, с когото не се бях виждала и чувала или дори писала от месеци наред.

И на другия ден, сънят ми се сбъдна и аз си писах с него. Друг сън - сънувах, че човек с когото не съм имала контакт от известно време ми звъни и на другия ден, като се прибрах, видях, че на телефона си имам пропуснато повикване от въпросния човек.

Нe зная какво да мисля, моля ви дайте си мнението. Благодаря предварително.
~OWL~
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Hermione Granger
Hermione Granger
28.07.2012 12:38
( авторката ) Анна, съгласна съм за сънищата, но това което го описваш като '' знам какво ще ми се отговори на някой въпроси и даже виждам разни ситуаций в главата си който могат да се случат ако стъпя ня нещо или кажа нещо '' - всеки човек го има, и се нарича Дежа Вю.
0
0
Anna
Anna
27.07.2012 15:38
Здравей!На мен са ми се случвали подобни неща.Вчера следобед сънувах едно момче с кучето му и след това по-късно го видях.Случвало ми се е да знам какво ще ми се отговори на някой въпроси и даже виждам разни ситуаций в главата си който могат да се случат ако стъпя ня нещо или кажа нещо..Дори пречуствам кога ми звъни телефона ,атой е в другата стая..
0
0
Morena
Morena
26.07.2012 17:46
И аз да кажа за моите сънища..
Преди няколко месеца сънувах един колега как се срещаме на работа, но не на старата, а на нова.. мисля,че беше от бъдещето или пък за т.нар синхронност, за която говори Юнг, обаче нямам смелост да му пиша, както съветва в книгите си. :( И друг път съм сънувала бившия ми колега. Според Юнг сънищата ще спрат, когато му се обадя. :? ама тази пуста смелост, пък ако не ме помни само ще се изложа.
0
0
Morena
Morena
26.07.2012 17:41
Всъщност не е съвпадение. : )
Прочети книгите на психолога Карл Юнг. Той е ученик на Фройд, между другото. Там ще намериш повече информация за сънищата ти.
0
0
Hermione Granger
Hermione Granger
26.07.2012 16:34
( авторката ) Такъв вид сънища не са били само 2 ! Имало е и други случай, в които съм сънувала и се е случвало.
0
0
некой си
некой си
26.07.2012 16:20
Никой ли не вярва в съвпаденията?
0
0