Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах странен и може би, пророчески сън

Сънувах странен и може би, пророчески сън

Сънувах странен и може би, пророчески сън
Така. Аз съм в 6-ти клас. Сънувах, че сме на екскурзия - нашият и съседният клас, в някакво много забутано селце. Имаше малка горичка. С едно момче от другия клас започнахме да снимаме дърветата в гората.

Аз много исках да снимам, защото той имаше професионален фотоапарат и ми беше много интересно. След малко учителите ни поставиха задача да намерим десетте части на някаква огърлица.

Аз и това момче намерихме 9 части. Той, обаче, намери и връзка с ключове. Като си тръгвахме се почувствах някак си по-близка с това момче.

След това сънят ми сякаш ме върна назад във времето. Сякаш беше съвсем различен сън, но имаше някаква връзка.

Отиваме с приятели от моя клас на кино. Щяхме да гледаме "Бързи и яростни 5 - удар в Рио 3D " (но този филм вече го бях гледала). Отидохме в "салона", но приличаше на обикновена селска кухня със средно-голям телевизор.

Ние седнахме на столове и един човек пусна филма. Погледахме малко, но после се оплакахме, че нито е кино, нито е 3D. Човекът каза да си вървим и ни напсува. Ние си тръгнахме и започнахме да планираме отмъщение.

Решихме да се пошегуваме, като се престорим, че слагаме бомба в една чанта и му я даваме (що за шега?!). Така и направихме. Човекът взе чантата и ключовете си и се качи на един прозорец.

Ние знаехме, че нищо няма да стане и пуснахме щорите, но пускайки ги видяхме как някакъв мъж дава истинска бомба. След около една секунда се чу взрив. Видяхме как всичко беше разрушено, а човекът е мъртъв на земята. Ние много се уплашихме и си тръгнагме.

На следващия ден светът се беше променил. Всичко беше в сиво-синьо и сиво-зелено. Беше много мрачно. След малко се озовах на село. Някаква жена, много весела, се приближи към мен. Спомена името на някакъв мъж. Аз се досетих, че става въпрос за управителя на "киното".

Тя го търсеше, а аз и казах, че е мъртъв. Тя се разкрещя и тогава се събудих. Чудех се каква е връзката между двата съня - бяха ключовете. Очевидно момчето с което бях беше намерило ключовете на управителя на киното. Това всъщност беше съвсем незначителна подробност.

Сънувах съня преди седмица-две, а днес ми съобщиха, че момчето с фотоапарата ме харесва много. А всъщност ние не сме имали толкова близки контакти. Интересно ми е какво означава сънят ми като цяло.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати