Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Може ли да ми обясните

Може ли да ми обясните

Може ли да ми обясните
Много странни неща ми се случват. Когато се загледам в някой човек мога да усетя какво чувства и разбирам миналото му или бъдещето. Понякога когато се разхождам виждам неща сякаш вече са преживяни няколко пъти преди това не е точно дежавю, просто е по-странно, сякаш тренирано.

Вечер когато изгася лампата разговарям с някой несъзнателно, просто не знам с кого говоря. Когато си легна мислите ми сякаш са приказки, по-скоро разкази измислени от мен и никога не знам как свършват.

Та нали аз ги измислям би трябвало да знам техният край, но не само това когато си измислям, атмосферата от напрегната става спокойна. Често ми се случва и да правя нещо и да се питам дали не сънувам, защото чувството е такова.

Става нещо с мен и то не е от сега, може би от 7 години. От както получих за подарък един плюшен еднорог от дядо си. Не знам дали има голяма връзка с това, но сметнах са редно да ви кажа.

Ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
The Indigo kid
The Indigo kid
06.11.2011 17:49
Няма причина да се страхуваш! И аз бях малко уплашена в началото. По принцип такива неща ми се случват, откакто се помня, но в момента, в който започнах да осъзнавам много повече факти за света, свръхестественото и всичко останало, се стреснах от това какво мога всъщност. Но с времето се свиква и ти трябва да си благодарна, че имаш такива дарби.
0
0
Rosi
Rosi
06.11.2011 09:40
Да май така се случва. Когато пътувам с автобуса към вкъщи винаги сядам на едно определено място. Там където мога да виждам всички. Когато се загледам в някой човек, той моменталално извръща глава и в тогава аз усещам нещо. Например, ако е болен усещам и аз, ако мисли нещо лошо го чувствам като болка, но ако е добър започвам да се смея. Надявам се, че съм ви отговорила на въпроса. И аз не си измислям, а търся помощ. Повярвайте ми имам голямо въображение, но това не е измислено, по- скоро написано от страх за бъдещето ми.
0
0
The Indigo kid
The Indigo kid
06.11.2011 08:41
Историята ти не ме учудва. При мен положението е същото. Не знам, чела ли си нещо за индиговите деца и кристалните личности ? Няма да е зле да погледнеш темата. Надявам се, че не си измисляш, само защото страдаш от липса на внимание. И имам един въпрос към теб. Случвало ли ти се е понякога да усещаш човешките аури ?
0
0
Rosi
Rosi
06.11.2011 00:38
Пишете ми, моля.
0
0