Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Може ли да ми обясните

Може ли да ми обясните

Може ли да ми обясните
Много странни неща ми се случват. Когато се загледам в някой човек мога да усетя какво чувства и разбирам миналото му или бъдещето. Понякога когато се разхождам виждам неща сякаш вече са преживяни няколко пъти преди това не е точно дежавю, просто е по-странно, сякаш тренирано.

Вечер когато изгася лампата разговарям с някой несъзнателно, просто не знам с кого говоря. Когато си легна мислите ми сякаш са приказки, по-скоро разкази измислени от мен и никога не знам как свършват.

Та нали аз ги измислям би трябвало да знам техният край, но не само това когато си измислям, атмосферата от напрегната става спокойна. Често ми се случва и да правя нещо и да се питам дали не сънувам, защото чувството е такова.

Става нещо с мен и то не е от сега, може би от 7 години. От както получих за подарък един плюшен еднорог от дядо си. Не знам дали има голяма връзка с това, но сметнах са редно да ви кажа.

Ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Rosi
Rosi
07.02.2012 23:55
Ако, може ми пишете лично съобщение за това какво всъшност съм, защото вече не мога да се сдържам. Благодаря предварително!
0
0
криси
криси
29.01.2012 18:14
можеби си ясновидка
0
0
The Indigo kid
The Indigo kid
08.11.2011 17:59
Ха, ха, ха! Не мога да се съглася с теб, мила. Живота е такъв, какъвто следва да бъде и какъвто ти си го направиш! А и мнозина биха завидели за това, което можеш да правиш. Аз лично познавам такива хора. Така че използвай това, което ти е дадено с пълна сила, за да твориш добро, разбира се.
0
0
Rosi
Rosi
07.11.2011 17:53
Благодаря ви много! Всъщност аз не искам да се противя на това, което съм, на мен ми харесва и искам да изживея тази магия докрай. Не смятам, че е редно да бягам от това което съм. Наистина ме е страх от това което правя, но такъв е живота - нечестен.
0
0
adela
adela
07.11.2011 17:14
Такива изживявания се случват на все повече хора. Целта е да оставиш нещата такива и да не се противиш и бориш срещу тях. Можеш да се свържеш с духовния си водач,той ще ти обясни какво точно става и какво трябва да свършиш в този живот/ никой не се ражда без определена задача/. Най-лесният начин е посредством сънят ти. Другия е под хипноза, но той трябва да се практикува от професионалист психо-терапевт. В случай, че проявяваш интерес, мога да ти кажа как става по време на сън, тук.
0
0
Ели
Ели
07.11.2011 14:19
Не съм сигурна как и защо, но тези неща постоянно се случват и на мен. Дори когато бях малка, майка ми ме заведе на психолог и стигнаха до извода, че търся внимание заради това видишли, съм си измисляла глупости. За това за да се успокои майка ми, аз започнах да лъжа, че всичко е ОК и наистина съм си измисляла. Това беше начина да спре да ме гледа със страх и ужас. Нещата са си същите вече 35 год. и аз не спирам да търся причината. Може би за това имам и регистрация тук. Да съм дете индиго, не знам все пак съм си доста дъртичка. Някъде четох, че те започнали да се раждат през 90-те год. на миналия век. Та, ако някой ми каже какво съм, аз ще се радвам.
0
0
Rosi
Rosi
06.11.2011 23:03
Благодаря ви много. Аз обаче не намирам нищо общо с това, че съм индигово дете. Понякога даже си мисля, че това са глупости. Бихте ли ми обяснили какво точно трябва да представлявам.
0
0
лора
лора
06.11.2011 22:43
Хм, странно. Може би в това с индиговите деца има нещо вярно.
0
0