Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Какво може да означава

Какво може да означава

Какво може да означава
Здравейте ако някой може да ми даде идея... Постоянно сънувам че спя и се събуждам в съня си на различни места...т.е натрапчиво от една седмица го сънувам иначе си се събуждам в леглото...

Един път спях на улицата до вкъщи на тротоара, един път на брега на море, един път на брега на река, после в някаква срутена къща, след това на някакво неизвестно за мен място, освен улицата до вкъщи другите места са ми абсолютно неизвестни...

Сякаш е предупреждение за нещо но не схващам за какво. Винаги сънувам че някой ме събужда и започват разни разговори и перипетии...Не мога да си го обясня. Ако някой има идеи да дава.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Morena
Morena
16.03.2013 23:33
Тогава имаш осъзнати сънища, може да ги конролираш ако пожелаеш.
0
1
flufur
flufur
16.03.2013 02:19
Морена благодаря ти за отговора :) може би излишно се притеснявам. Осъзнавам че сънувам но не се събуждам. Реагирам към ситуациите все едно съм в реалността но и знам че не съм. Просто оставям да се развиват. Но винаги усещам някакво объркване. Всичко ми изглежда много реално а същевременно си знам че не е.
0
1
Morena
Morena
15.03.2013 16:53
И на мен ми се случвало, не мисля, че трябва да им обръщаш внимание.
Миналата седмица сънувах, че се намирам в Африка, беше като гето, въпреки това бях радостна, питах в коя държава сме , но не ми казаха. :Д Случвало ми се е много пъти да сънувам, че се съм в САЩ, тези сънища започнаха преди 10 години, може би и повече. Последният път сънувах, че уча в САЩ, но за Африка ми се случва за първи път.

Въпросът ми е само ти знаеш ли, че си будна в съня си, т.е осъзнаваш ли, че си будна? Ако да, тогава имаш осъзнати сънища, ако- не, тогава е просто сън.
0
1
Flufi
Flufi
13.03.2013 23:36
п.с във всеки сън се събуждам само на едно от местата. Започна с улицата до вкъщи и другите както ги изредих.
0
1