Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Болна от рак в съня ми. Може ли да го разтълкувате?

Болна от рак в съня ми. Може ли да го разтълкувате?

Болна от рак в съня ми. Може ли да го разтълкувате?
Здравейте! Днес сънувах, че имам рак на костите, но нито на мен нито на никой друг не му пука. Единственото, което правех в съня ми е когато ме заболи някоя кост много и то да го усещам наистина адски много, но не се събуждам, затова ми се стори доста реално, когато ме заболи ми слагаха някакво странно лекарство със спринцовка и то огромна, а вътре беше нещо странно и зелено.

Другото, което си спомням от съня ми беше, че казвам единствено на най- добрия приятел на гаджето ми, но не само той знае, също така и родитлите и всичките ми роднини и приятели освен гаджето ми знаеха, но и аз незнам как, но виждах, че им е все тая.

Искам да разтълкувам този сън, защото е е изключено и нещо с организма ми да не е наред тъй като имам проблеми с белите дробове и съ на косъм от астма и не само имам и други проблеми в тялото си както и с хормоните. . . Дали ми има нещо друго освен това и аз не знам. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
17.01.2017 11:43
Как може да кажеш, че не ти пука, дори да имаш рак. Това е...най-малкото супер нетактично.
0
1
Соня
Соня
16.02.2017 00:04
Ами на мен лично ми е все тая, ако някой друг се разболее тогава няма да ми е ... смисъл квото и да става с мен ми е все тая
0
0
maria
maria
15.01.2017 00:37
По принцип човек сънуваха страховете си, и всички проблеми идват от стрес. Познавам момиче с асма живее си момичето най-спокойно и дори цигари пуши. Ако се притесняваш за рак иди да те изследват за твое успокоение а може би е просто сън. Но при всички случеи е се притеснявай и бъди силна каквото и да ти се случи..
1
0
Соня
Соня
15.01.2017 00:48
E на мен лично не ми пука особено даже и да имам рак затова исках разтълкуване щото не се притеснявам нито нещо подобно
0
1