Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Предположения, какво може да значи сънят ми

Предположения, какво може да значи сънят ми

Предположения, какво може да значи сънят ми
Вървях по една улица. Около мен имаше доста хора. Бях със слушалки в ушите си и слушах музика. Тогава едно момче много грубо издърпа едната слушалка от ухото ми и си я сложи.

Викам му: "Какво си мислиш, че правиш?" и се опитах да си я взема обратно, но онзи не ми я даваше. Тогава едно друго момче я взе и ми я върна. Благодарих му.

Помня една жена, която беше много странна. Опитваше се да ми помогне сякаш, но имаше задни мисли. Не знам как реших това. Просто нещо в нея не ми вдъхваше доверие.

После момчето, което се опита да ми вземе слушалката, хвърли 50 стотинки на земята и прикани хората, които се заблъскаха да ги търсят.

Искаше да им отвлече вниманието, защото той пак се опита да ми вземе слушалките, като ме беше хванал и аз се мъчех да се отскубна от него. Тогава захапах ръката му и започнах да стискам със зъби колкото можех повече.

Него го болеше, но търпеше. "Ще си платиш за това" ми изсъска. Дръпна си ръката, но започна да ме стиска все по-силно и по-силно през корема.

Извиках за помощ, но всички бяха заети да търсят 50-те стотинки, а никой друг не се задаваше по улицата.

Настрана стоеше пак онази жена. Тя нищо не правеше. Само седеше и наблюдаваше с омразния си поглед какво се случваше с мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
zikovu
zikovu
11.12.2009 23:28
Ти или си много социален човек или работиш на място с много хора. Цялата тази лудница ти идва в повече и ти, да кажа не отчаяно, но имаш нужда от спокойствие. Довереник си на някакви хора, има много които ти вярват и разчитат на теб, искат съвет. Но знай, че имаш и голям завистник, с който ще си имаш пререкания и ще се опита да те злепостави. Не че е лош човек, но е завистлив. Стотинките говорят за разболяване - леко, при това общество, сред което си.
0
0