Предположения, какво може да значи сънят ми

Предположения, какво може да значи сънят ми
Снимка: sanovnik.bg
Вървях по една улица. Около мен имаше доста хора. Бях със слушалки в ушите си и слушах музика. Тогава едно момче много грубо издърпа едната слушалка от ухото ми и си я сложи.

Викам му: "Какво си мислиш, че правиш?" и се опитах да си я взема обратно, но онзи не ми я даваше. Тогава едно друго момче я взе и ми я върна. Благодарих му.

Помня една жена, която беше много странна. Опитваше се да ми помогне сякаш, но имаше задни мисли. Не знам как реших това. Просто нещо в нея не ми вдъхваше доверие.

После момчето, което се опита да ми вземе слушалката, хвърли 50 стотинки на земята и прикани хората, които се заблъскаха да ги търсят.

Искаше да им отвлече вниманието, защото той пак се опита да ми вземе слушалките, като ме беше хванал и аз се мъчех да се отскубна от него. Тогава захапах ръката му и започнах да стискам със зъби колкото можех повече.

Него го болеше, но търпеше. "Ще си платиш за това" ми изсъска. Дръпна си ръката, но започна да ме стиска все по-силно и по-силно през корема.

Извиках за помощ, но всички бяха заети да търсят 50-те стотинки, а никой друг не се задаваше по улицата.

Настрана стоеше пак онази жена. Тя нищо не правеше. Само седеше и наблюдаваше с омразния си поглед какво се случваше с мен.

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
zikovu
zikovu
11.12.2009 23:28
Ти или си много социален човек или работиш на място с много хора. Цялата тази лудница ти идва в повече и ти, да кажа не отчаяно, но имаш нужда от спокойствие. Довереник си на някакви хора, има много които ти вярват и разчитат на теб, искат съвет. Но знай, че имаш и голям завистник, с който ще си имаш пререкания и ще се опита да те злепостави. Не че е лош човек, но е завистлив. Стотинките говорят за разболяване - леко, при това общество, сред което си.
0
0