Странни случки

Странни случки
"СЪН" , Един мой приятел ме извика на пазар, някъде към полунощ. Бях на 1-вия етаж (обикновено живея на 8-мия) и така де, знаех, че родителите ми няма да ме пуснат толкова късно, за това реших да сляза от прозореца. Бях си с боксерките и фланелката. Така и не се облякох.

Попитах го къде ще отидем, а той ми отговори, че искал да ходи на пазар. Съгласих се аз и тръгнахме. По пътя видяхме една стара изоставена кола. На нея на седалката лежеше едно безобидно момиче. Опитах се да отворя вратата, обаче беше заключено.

Почуках на прозореца няколко пъти и тя ме погледна. Лицето й беше бяло и студено. Тя си обърна очите за миг и легна пак. От устата й излизаха някакви замбита, които като чели ме искаха мен. И така де после пак тръгнахме към пазара. Най на края стигнахме. Отсреща имаше две жени.

Едната леко се усмихваше, също така и приятелят ми се усмихна и се оттегли назад и се загуби, а другата беше напълно парализирана. Когато и погледнах тъмните очи тя започна да прави някакви странни магии. Доста ми минаваше през ума, че това може би е Дама Пика.

Но мозъкът не може да си измисля физиономии така, че тази жена съм я виждал някъде. Говореше страшни неща на неразбираем език. Тогава усетих, че сънувам, но не мога да я спра. Тя си продължаваше магиите. Даже запомних една дума която тя често повтаряше. ("Балджи").

След няколко секунди тя си сложи една черна роба и се оттегли. Тогава и приключи съня а аз бях буден вече. Тогава като се огледах из стаята, жената с черната роба беше до стената. Тя мълчеше и не мърдаше. На другата стена от горния ъгъл течеше кръв.

Тази кръв сама се изрисуваше по стените, а рисунките бяха лично мои (Обичам да рисувам и го правя много добре). От ъгъла се показваше октопод със пипала като на змии, и от там течеше кръвта. Тогава аз се замръзих напълно и само гледам през прозореца на вън и се старая изобщо да си мръдна погледа.

След известно време си помислих, че всичко е свършило. Тогава като се обърнах (с брат ми спим в една стая) и тази жена изкарваше духа от устата на брат ми. Даже ми мина през ума да си сложа ръката, но си викам, че всичко е въображение пък аз ще тръгна да избивам семейството си докато спят

И така де аз много добре си знаех, че това е въображение а не да се случва реално, но тогава ме беше хванах голям страх, просото исках да споделя с Вас. А вие какво мислите относно историята.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Ivan
Ivan
03.05.2015 17:23
Приятел не знам дали си го измисляш, по добре да е така, но ако не по - кажи на родителите си и потърси лекарска помощ :)
3
3
larra
larra
19.05.2013 13:55
Мисля, че се наричаше изкривена реалност. Не знам дали ще помогне психиатър.
5
0
кими
кими
19.05.2013 11:14
Хубаво е да имаш въображение но е Хубаво и да знаеш каде е реалноста а както казваш ти че си се помъчил да гледаш през прозореца и даже не поглеждаш към нея може и да значе нещо, незнам. :) :)
4
1
Sunny
Sunny
12.05.2013 16:58
Това е много странно, но според мен не ти трябва психиатър, а просто имаш огромно въображение
3
1
miss981
miss981
11.05.2013 20:52
само едно : Психиатър ...
0
2