Странни случки

Странни случки
Здравейте! Отдавна не съм писала тук, тъй като нищо странно не ми се беше случвало за тази около 1 година. Само че вчера се случи...

Баща ми замина на село, а аз останах сама с баба ми вкъщи. По едно време отидох в кухнята, имах някаква работа. Докато бях там, чух някакви звуци от хола (в хола по принцип баща ми стои като си е в нас).Аз отначало не обърнах внимание, но после се заслушах.Чуваше се, сякаш имаше някого там.А баба ми беше в моята стая, невъзможно е тя да е "виновникът" за шума.

Преди 2 години, когато баща ми пак го нямаше, аз бях в коридора и така вратата на хола се явява точно срещу мен. Аз тогава пак правех нещо в коридора, не помня какво, и..видях нещо като бяла част от човешка фигура да преминава през хола.Аз тогава много се уплаших, тогава беше и скоро след смъртта на едната ми баба. :x:

Принципно винаги като влизам в хола сама, там винаги е тъмно, има снимки на починалите ми баба и дядо....Винаги съм се страхувала от тази стая, още от малка и досега. Не знам, аз напоследък спрях да се страхувам от духове и т.н., но това, което чух онзи ден...иска ми се да разбера какво беше, защото съм напълно сигурна, че не ми се е счуло.

Моля, ако можете да помогнете с нещо, пишете коментари! Благодаря Ви предварително!!! :y:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 7
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Стефан
Стефан
26.04.2014 19:38
Мога да кажа че е напълно възможно да е и дух.Аз винаги чувствам че ме дебне нещо.Помислете си малко.Нима не сте разбрали скорошната случка по новините.По време на мач човек забелязва сянка която тича по местата на хората и те с ужас разбират че това е много странно.
6
0
Ани
Ани
06.04.2013 20:32
Здравей!Преди всичко искам да ти кажа че по една или друга причина не се държат снимки на починали близки в дома където и да било.Може и да ги приберете в кашон например и да го сложите в една от стаите.Също така не прекаждай с тамян и такива неща,защото ако са духовете на близките ти те не са зли,а тамян и светена вода са за зли духове.
Не забравяй обаче че най-вече причината да виждаш сенки е в съзнанието ти,а за звуците определено има логично обяснение.
10
2
няма значение
няма значение
06.04.2013 20:13
може да е полтаргайст

преди години на мама се е случило подобно нещо....

ако не се страхуваш духовете не могат да ти навредшт
9
1
Discoveery_Channel
Discoveery_Channel
06.04.2013 16:00
Тези които не са го преживели и не вярват да не се опитват да заблуждават хората че са луди защото тези хора които наричат някого луд а той не е такъв има духове е най големият и плашещо тъп лицемен глупак.
9
0
матя
матя
06.04.2013 15:46
ей духове не съществуват
0
1
Ния
Ния
05.04.2013 08:29
Аз съм съгласна с Алекс. Ако историйте са ви тъпи или бебешки, както се спомена в друг коментар, тогава ЗАЩО ги четете?
Относно проблема с шумовете, предполагам че може някоя от твоите баби да е искала да ти каже нещо или да те предупреди.
не се плаши, нищо не е случайно! :)
3
0
друго куку
друго куку
05.04.2013 00:51
Малко са необичайни нещата за които пишеш :)Очите на страха са големи :) опитай се да го преодолееш :)Духовете не се появяват просто така да плашат хората :) въобразяваш си :) ако дух се появи той ще иска нещо и ще се появи на човек който няма да лудне след това :) Има си закони за тези неща :)Нищо във Вселената не е случайно :) Всичко се движи по правила които много малко хора разбират... Ако духовете можеха да си правят каквото си искат нета щеше да е залят от случаи като твоите... Преодолей си страховете... Когато нещо ти е съмнително не се панирай а просто се вгледай в него по - добре :)
3
0
Алекс
Алекс
04.04.2013 23:01
Като не е за такива неща, за какво е???
1
0
ivan'
ivan'
27.03.2016 17:12
ei lidi q se osaznaite ve
0
0