Странна случка

Странна случка
След като дядо ми почина започнаха да ми се случват странни неща от рода на чуване на гласове и усещане на присъствие в стаята и то само след 00:00 часа. Ще ви дам пример.

Вчера, след като се изкъпах, си легнах.Беше 23:30.Не можах да заспя, поради наличието на проблеми в ежедневието ми. :x: Към 00:10 часа започнах да усещам присъствие в стаята, а това е невъзможно по принцип, защото живея сама.

От скоро имам апартамент, но все още живея сама.
И така, на тази дата дядо ми почина преди 1 година.

След тези усещания, започнах да чувам гласове, които прераснаха в ясно викане на името ми. Аз все пак не станах от леглото, защото си мислех, че ми се причува или че сънувам. Това ми се случва не всеки ден, но доста често и то от преди 2 седмици.

Малко след това заспах. Сънувах много странен сън. Сънувах, че дядо ми идва за Нова година и ми казва, че много му липсвам и че иска да ме вижда по-често, но не може, тъй като аз трябва да живея живота си, а неговия отдавна е свършил. В съня ми той беше в моя апартамент. След като ми каза това, излезе от къщата и не се върна повече.

Малко след това се пробудих леко и пак усетих присъствие, но се завих и отново заспах.

На сутринта видях, че външната врата е отключена, а много ясно си спомням, че миналата вечер я бях заключила. А тази сутрин беше отключено и ключа не беше там, където го бях оставила. :yawn:

Не знам, но по-ясно от това няма накъде. Според вас какво значи всичко това ? Ще помоля да не казвате редовната си фраза: " Иди се прегледай" или " Ти си за психиатър". Аз не гледам страшни филми, нито съм любител на страшните истории.

Не се страхувам и не мисля, че духовете съществуват, но това си е наистина необяснимо нещо, което ми се случи. Не можете да кажете, че си въобразявам, тъй като съм на 22. Не съм някаква тийнейджърка, на която са и повлияли някакви филми за духове или зомбита.

Моля за истински коментари. Мен не ме е страх, но искам да разбера какво е било това и дали е бил дядо ми. Благодаря ви предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Mia
Mia
09.03.2017 18:52
Чувала съм, че ако нещо невидимо ти вика името не трябва да отговаряш.
За другото не знам. Но мисля, че мъртвите не трябва да са често сред живите, защото моат силно да се привържат и да не искат да те оставят. Може би наистина трябва да повикаш свещенник или някой който да разбира от тези неща.
5
1
Агни
Агни
18.02.2013 17:20
Вземи конец и се измери точно от пръстите на краката до края на главата. Отиди на гроба на дядо си и заравяйки конеца кажи нещо от рода на: ето ме това съм аз и вече съм при теб, успокой душата си и ме остави. Това е изпитано и работи. Помоли се и раздай за здраве.
6
1
Мария-Магдалена
Същото усещане е приживяла и майката на втория ми баща.Когато дядото почина тя започна да усеща сиулет,но не вижда никой.Била оставала чаша с любимото му пите и на сутринта чашата била пуло испита.Твърди се,че след смъртта на един човек неговата душа посещава най-близките си хора.Ако твоят дядо е бил близък с теб той просто иска да те види!
7
0
нели
нели
29.01.2012 12:39
На мен също ми се е случвало и когато спя и когато съм будна. При будно състояние, през деня, съм усещала присъствие, шум, мисли, които сякаш се натрапват в главата ми, а не са мои, но това винаги е водело до големи здравословни и други проблеми в близките седмици. При сънуване на някои мои близки те винаги са ме предупреждавали за внимание в следващите дни. Вече свикнах и знам, че когато сънувам даден човек, независимо от съдържанието на съня, то появата му е за внимание или пътуване, или заболяване. И така до днес.
А преди попа можеш да напръскаш жилището си със светена вода и да го прекадиш с тамян. Също е нещо. Успех.
6
1
eli
eli
28.01.2012 14:43
на мен ми се беше случил0 същото след кат0 баба ми п0чина и аз усещах присъствие оставях несхт0 някъде а п0сле г0 виждах на друг0 мяст0 има нещо след кат0 п0чине ч0век духът му 0става едик0лк0 си дни и 0битава близките си пр0ст0 п0вецхет0 х0ра не усещат и незабелязват нищ0 или пр0ст0 няк0и дух0ве не идват при близките си не сме единствени на к0ит0 им се случва ;)))
1
1
Agapi
Agapi
28.01.2012 12:54
Извикай Поп да освети апартамента ти,подсили си вратата допълнително и смени бравата за всеки случай.
4
0