Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»На последък имам много странни случки

На последък имам много странни случки

На последък имам много странни случки
Напоследък имам много странни случки. Аз не вярвам в демони и такива нечисти същества, но мен и приятелката ми напоследък много ни тормозят такива сили, не можем да ги видим, но ги усещаме.

Тази вечер тя ми беше на гости с преспиване и някъде към 5:12 си легнахме, заспахме и изведнъж докато сънувах, че съм в центъра с това момиче, докато сънувах това, нещо ме удари по главата, не беше силно колкото да ми каже, че е там.

След това нещо удари нея по крака, аз усетих някаква вълна от енергия да минава през мен много бързо. Обърнах се към нея да видя дали не си прави някаква шега с мен, но тя спеше.

Аз по принцип съм много страхлива и се страхувам от такива неща, примерно като гледам по телевизията, но като ми се случи това бях толкова спокойна.

Ако на някой му се е случило, моля ви помогнете ни. Не знаем какво да правим, не знаем какво е това и защо е тук. Също понякога имаме видения на сън, не са много сериозни темите, но се сбъдват.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Sunny
Sunny
25.08.2012 15:47
може би е дух който иска да ти покаже нещо но питай приятелка дали е усетила нещо докато е спала
0
0
The Vampire
The Vampire
15.08.2012 11:46
Лол това си е страшничко предлагам ти ти и тя да се посъветвате с някой който е спец по тея неща да ви помогне да разберете какво иска/т то/те.
0
0