Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Доста странна случка

Доста странна случка

Доста странна случка
Здравейте. Ще разкажа моята история защото наистина бих желал да чуя мненията ви.

Ще започна с това че когато лягам да спя спускам щори през който не минава никаква светлина идваща от улицата. В стаята ми няма никаква светлина освен светлината идваща от едно малко светлодиодче монтирано в прозрачно копче в/у един разклонител.

Светлината от това светлодиодче е толкова слаба че започвам едвам да я виждам в/у тавана на стаята ми чак след като очите ми свикнат с тъмнината. Странното нещо което ми се случи е това че една нощ както си спях изведнъж се събудих и веднага обърнах очи към тавана на стаята ми и там имаше сянки на листа от дърво.

Все едно между светлодиодчето на разклонителя и тавана на стаята ми имаше две или три клончета с листа по тях. Сънувам какви ли не неща и първото което си помислих е, че сънувам, но не сънувах защото изобщо не бях заспал.

Даже станах и седнах на ръба на леглото ми, а сянките на клончетата с листата все още си бяха там и се движеха така все едно лек вятър ги подухва. Доста време седях и гледах това "явление" след което сянките просто се разсеяха и изчезнаха. Докато гледах тези листа на тавана на стаята ми нито ме е било страх нито съм се уплашил даже напротив беше ми интересно и любопитно да ги гледам.

След като изчезнаха тези сенки запалих лампата и в продължение на повече от час се опитвах да намеря предмет който би могъл да хвърли такава сянка на тавана. Не намерих нищо което би обяснило това което видях. Това "явление" се случи още три пъти като последните два пъти сянките бях с доста чудновати (даже бих ги нарекал красиви) форми.

Разказах тази история на няколко души, но никой не можа да даде дори идея какво може да е това ето защо ще се радвам ако някой сподели мнението си.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мариета
Мариета
14.10.2013 20:50
Здравей! Първо изкам да ти кажа, че повече ми харесват такива истории, които са дори и любопитни, а не страшните разкази за духове, извънземни и т.н.
Сега за твоя "проблем" съм права с "Добрият ти помощник":D;. Според мен някак си не си си пуснал щорите, като хората и се е получил този ефект! И на мен така ми се случва с тези сенки, но разбира се винаги търся най-логичните обяснения. Дано да съм помотнала:).
1
0
Добър помощник
Добър помощник
14.10.2013 07:52
Сенките идват от улицата отвън, където като светнат фарове на кола под много остър ъгъл сенките от дървета и храсти се отпечатват на твоя таван. Благородно ти завиждам за острото зрение, може да станеш пилот или космонавт :)
2
0
Тити
Тити
22.02.2014 21:28
Той е казал,че ползва щори
2
0