Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Бягство от любовта

Бягство от любовта

Бягство от любовта
Сънувах, че уча от тетрадката на една приятелка. Тогава до мен дойде момчето, което харесвам. Той видя в тетрадката на тази приятелка думите: Обичам го, не мога без него.

Момчето се развълнува и си помисли, че се отнася за него, започна да се радва. Тогава тази приятелка се разрева. Аз стоях на поляната зад един блок понеже изведнъж всички се появихме там. Очите ми бяха пълни със сълзи.

Гледах към своята най-добра приятелка с надежда, понеже тя знаеше, че още харесвам това момче, но нищо не ми каза понеже бяхме скарани. Аз са ядосах и отидох да бягам с предишната ми най-добра приятелка.

Стигнахме до една ограда и от другата страна бяха 12 клас и си говорихме с тях. После започнахме да прескачаме оградата и пак да се връщаме.

По едно време тази приятелка изчезна някъде, след което продължих да бягам с братовчед си и видяхме тази приятелка, която момчето, което аз харесвам е харесва.

Тя бягаше и изглеждаше доста буйна. Тогава братовчед ми каза, че след като е разбрала, че момчето, което аз харесвам е харесва е такава.

И аз казах само където не си заслужава да е харесва и че той на края ще страда. Тогава братовчед ми каза, какво ми пука за него и аз избягах.

Моля ви, ако някой знае какво означава този сън, да пише. Благодаря предварително!!!!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
show
show
27.05.2012 12:19
Ами най-вероятно си го сънувала, понеже го харесваш. Аз много често сънувам момчето, което харесвам.
0
0
Станислава
Станислава
26.05.2012 13:47
Моля ви пишете какво означава!!!!
0
0