Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам геометрични фигури, бягство и нападение

Сънувам геометрични фигури, бягство и нападение

Сънувам геометрични фигури, бягство и нападение
Здравейте хора! Подсъзнанието ми пак се проявява и става все по странно. Напоследък се случват неща, които и аз не разбирам и на мога да опиша. Отново имам проблем със много, ама много странен сън, който определено ме плаши повече и от предишния. След като всяка нощ в продължение на 3-4 седмици ми се въртеше все едно и също, е дойде и времето за смяна, така както става всеки път. Та нека започна описанието на съня си.

Беше мрачен ден първоначално се движех по една улица в града и ме валеше дъжд. Но изведнъж се озовах на покрива на (познайте кое) Централна гара (отново валеше). Бях с някакъв човек, който ми обясняваше нещо. Чакахме и гарата отново беше нападната, но с оръжия от Втората световна война - униформите бяха Германски, танковете и т. н. Нападателите разрушиха всичко, а аз и този човек стояхме на покрива и гледахме (трудно ми е да тълкувам какво означават старите униформи танкове и т. н. и разрушената гара).

И изведнъж се прехвърлих на улицата, от която тръгна всичко. Пред мен имаше висока стълба от геометрични фигури - кръгове, квадрати и триъгълници; бяха раздалечени и трябваше да скачам. Зад мен бяха нападателите от гарата. Започнах да скачам по фигурите, а те се рушаха една по една, но нападателите ме следваха и стреляха по мен. После може би на кулминацията ми звънна алармата. Моля Ви за помощ, не знам как да тълкувам всичко това. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО! ! ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
zheravna
zheravna
08.09.2014 21:35
много си зле. изцяло главата не те слуша
2
1
Petar
Petar
08.09.2014 21:40
знам :)
0
0
****
****
08.09.2014 18:08
Ще си купиш хубави маратонки?
1
0