Истина ли е

Истина ли е
Имах странен сън. Говорех с водача ми, който е нещо като ангел хранител и имаше лице на вълк, но това не означаваше, че е лош. Той е добър и ме пази и напътства.

Интересното беше, че ме попита защо живея по този начин, забравила съм за какво съм дошла на земята. Преди да ми се яви в съня ми, аз бях на задната седалка с приятелките ми и бяхме голи, мисля, че правихме секс(не бих го направила в реалния живот, а и това май е символ).

Той ме упрекна за стореното, не защото е грешно, а защото това не е моя работа. Също така ми каза, че ако оставя настоящия си приятел, дълго време ще бъда сама. Точните му думи бяха: Въпреки, че си симпатична, противно на очакванията, няма да имаш много бурен сексуален живот.

През цялото време той не ме съдеше, напротив, просто ми казваше нещата като факти. Преди това говорех и с другия ми водач, който не си спомням. Това вероятно е повлияно от една книга, която чета напоследък за преражданията и тн.

Но ми е странно дали не греша, ами ако те наистина са ме навестили в съня ми. Какво ли означава това, аз в грешна посока ли съм ? :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати