Истина ли е

Истина ли е
Здравейте. Една приятелка на майка ми може да предвижда бъдещето (или поне така твърди undefined ). Само като ме погледне, ме вижда в бъдеще време.

Тя ми каза, че като съм станал на 18-19 години ще стана известен футболист или известен музикант-китарист. Според мен тя лъже, но пък е предвидила много неща за майка ми като например.

Преди и предвидила, че щяла да ходи на зъболекар защото щяло да я боли зъб и след 1 седмица (ако не се лъжа) стана така. Кажете вашето мнение.

Да вярвам ли или не или изобщо възможно ли е човек да предвиди бъдещето на някой друг ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Любомира
Любомира
12.12.2011 23:26
Бъдещето на даден човек е като кръстовище с много разклони, ако тръгнеш наляво там те очаква едно, надясно - друго, по диагонал - трето и т.н. тази жена може да е видяла вероятност, която ти се дава след време, но като цяло всичко зависи от теб, от твоя избор, от голяма степен зависи и от обкръжението ти, от развитието на самата ти личност.
Конкретно ако те интересува за гледането, с риск да се разочароваш евентуално: тествай я някой път тази позната за неща, за които си сигурен, че няма как да ги знае от майка ти и от близки.
0
0
Milena Ivanova
Milena Ivanova
30.09.2011 17:44
Чувал ли си за Баба Ванга ? Тя е предвидила много неща. Разбира се, че трябва да вярваш, пък и времето ще покаже.
0
0
Никол
Никол
24.09.2011 22:27
Склонна съм да вярвам, че бъдещето може да се предвижда, защото имам близка, която си има една ясновидка от много години и до сега не я е излъгала нито веднъж, но понякога хората доста си внушават. Все пак нищо не ти коства, ако ти харесва това, което ти е казала, да опиташ да го сбъднеш-пробвай се с футбола или с музиката(освен ако вече не го правиш).
0
0
Megi
Megi
22.09.2011 16:19
Как няма да е възможно ? Ти изобщо чувал ли си за ясновидци ?
0
0