Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Полудявам ли или това е истина

Полудявам ли или това е истина

Полудявам ли или това е истина
Не знам дали полудявам или това е истина дори на лекар ходих. От там ме пратиха при психолог след няколко срещи с него той ми каза, че всичко е на ред и, че ми трябва почивка от целия товар, който ми се е струпал в последно време.

Преди да се случи това с лекарите и психолога една вечер преди много време 2г. някъде си спомням бях в детската стая и чух някой да казва името ми... Тръпки ме побиха тогава, студените вълни още си ги спомням как ме оляха бързо бързо след като се уплаших от чутото, а най-лошото е, че нямаше никой в стаята, а и в целия апартамент... Бях си самичка.

На скоро ми се случи същото нещо, но този път всеки ден винаги привечер, нямаше значение дали съм си в къщи или на улицата. Аз отново започвам да чувам този, шепнейки казвайки името ми, глас не мога да определя дали женски дали мъжки е.

4дни след последната ми среща с психолога се случи нещо ужасяващо за мен. Прибрах се на обяд 14:30ч. Нищо странно нито страшно, но час горе долу след като си стоях да чета една книга в кухнята от хола се чу:

-Алис...Алис...Алис
А после едно силно Буум!
Чувствах ритъма на сърцето си в петите си. Не знам как и по какъв начин се престраших да отида да видя какво става оплашена до смърт всякаш бях. Само надникнах няколко вази с цвята се бяха пръснали из целия хол.

Просто излезнах от апартамента. Отидох на кафе и спах у една приятелка. На следващия ден тя дойде с мен до нас, за да й покажа случилото се.

Влезнахме в хола, а вазите си бяха на мястото и всичко беше така както аз го бях подредила изчистила и оставила, преди да чуя как се чупят. Приятелката ми просто ми каза, че съм откачила и че и губа от времето и тръгна към работа.

Не можех да повярвам на очите си дали съм сънувала или полудявам... Отидох при психолога си, оказа се, че заминал на лятна ваканция със семейството си. Не знам какво да правя само той ме разбира правилно отидох на един друг беше жена.

Иска да ме праща на психо-терапевт.. обаче мен ме е страх не знам какво да правя... Чувам името си всеки ден почти и вече имам и нарушен сън. Искам да заспя, а не мога не знам как биха ми повлияли успокуителни или приспивателни..

Ако някой знае или може да ми даде съвет моля пишете... Аз пиша тук само защото чакам личния ми психолог да се върне от семейната си ваканция..
Благодаря предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Mary
Mary
24.03.2016 19:41
Легни си с светнати лампи и пуснат телевизор Мисля че ще ти е по добре
0
0
Iveto We
Iveto We
26.06.2014 17:07
Мога само да ти препоръчам за неспокойния сън да пиеш едни хапчета 30 мин. преди да заспиш. Та тези хапчета са Сладки сънища. Баба ми ги пие и един път аз тайно си отмъкнах :D и после спах като .
0
0
скиптичко
скиптичко
23.05.2014 17:10
Лелее колло луди има тука но те съветвам направи освещаване. На къщата после отиди при психолог а не при шарлатанин и разбери е си изперкала
0
0
Suni Dani
Suni Dani
02.10.2013 16:03
Да, самотата е гадно нещо.Аз в стаята си като съм сама ме е страх, а камоли сама вкъщи. Явно самотата кара хората да си мислят какво ли не. Радвам се че вече всичко е наред:)
1
0
worlok@abv.bg
worlok@abv.bg
24.09.2013 16:40
ворлок 6661 скаип на латински
0
0
момиче оод
момиче оод
22.08.2013 20:32
Наистина това беше първата история с щастлив край в която с зарадвах ИСТИНСКИ!
1
0
Алиса
Алиса
21.08.2013 22:46
Да кръстена съм. Вярвам в бог, и благодаря, че се отзовахте мили хора. Върна се психолога ми от семейната си ваканция. Говорихме си доста дълго време с него, същото което прочитам тук "Не се панирай..", "На първо място се успокой и опитай да не се страхуваш.." ми каза и той препоръча ми да пия всяка вечер чай от лайка и да си взема животинка коте, куче, папагалче. Послушах го сега си имам малко куче и всичко просто спря. Разбрах какво всъщност ми се е случвало имам голям страх от това да съм сама, сега с кученцето си се чувствам по-добре от всякога! Благодаря на всички Ви!
2
0
алекс
алекс
03.08.2013 22:39
Оспокой се само не се панирай.Помисли дали не вждаш някой абсулутно всеки ден.Понякога има силна психическа въска с чове който дори може да не познаваш.Преди да си легнеш си повтаряш-Не съм ти направила нищо лошо за да ме преследваш.-опех дръж се.
0
0