Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Любопитсвото убива

Любопитсвото убива

Любопитсвото убива
Явно съм гледала много филми преди това, та така. Бях на една река. До водата имаше нещо като метална пръчка и отгоре един червен бутон. Този път, странно, знаех че е сън, но пак не се сабудих и тъй като беше само сън, си казах да го натисна. Е, натиснах го.

Земята до мен се отвори и виждах вътре блестяща зелена лава (предполалагам от ония радиоактивните неща)и тъкмо до дупката - един охлюв. Всяка секунда щеше да падне вътре и аз му казах да спре защото не ми се мислеше какво ще стане.

Мразя охлюви нормално, а след радияция, можеш само да го хвана и да го хвърля на далече за да спре. Ама ме беше адски гнус и се замислих. Може нищо няма да стане, няма да стане чудовище.

Изчаках да падне, изчаках. и си го получих. От там излезе най-гнусното нещо, което мога да си претставя. Не ми иска да го описвам, моля ви, и после ми е мътен спомена. Май не ме изяде, ама пак беше зле. Защо просто не избягах аз ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Няма значение
Няма значение
25.08.2011 16:36
Добре, започваме да го тълкуваме:
Самата река в съня ти означава промяна, изпитание. Ти трудно можеш да бъдеш търпелива, трудно можеш да проявяваш постоянство( това, че мразиш охлюви е причината). После казваш, че охлювът е станал МНОГО голям, но ти не си избягала. Това означава (или поне аз така си го обяснявам) че в истинския ти живот имаш голяма цел, която изисква постоянство и търпение, а ти, въпреки че не искаш, трябва да се изправиш с нея лице в лице.
0
0
Анна
Анна
24.08.2011 11:05
Ако осъзнаеш, че е сън, може да правиш каквото си искаш, ти не избяга сигурно защото от любопитство. Естествено доста от случайте любопитството убива хората, но не се панирай, било е само сън.
0
0