Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Бандит убива всички

Бандит убива всички

Бандит убива всички
Сънувах, че съм в НДК. Само, че беше на ъгъла на Витошка и Патриарх Евтимий (буквално). Беше надстроена с един етаж и ние се указваме на него.

Бяхме аз и един приятел да си търсим работа и беше станало късно вечерта. Бяхме си на тераската отгоре и си говорим и изведнъж охраните хващат някакъв тип, явно крадец или е буйствал нещо и той започва да се дърпа, изважда пистолет и стреля напосоки и убива почти всички.

Доста хора се скриваме в тоалетната и едно момче забравя да я заключи след него. И аз тъкмо тръгвам да се пресегна да заключа и този влиза и ме стреля в главата.

От там все едно се отделих от тялото си започнах да летя из някакви градини и не си спомням много по натам къде бродех. После се събуждам и се оказвам на същото място, само че вече се строи още един етаж на НДК-то.

Влизам до тоалетната и си гледам главата - съвсем наред, само с някаква драскотина и после започвам да говоря и с майка ми и тя ме разпитва нещо, явно, за да разбере дали всичко е наред с главата ми.

И от там с двамата ми най-добри приятели сме и си приказваме и гледам убиеца, който ме простреля, но не бях 100 процента сигурен дали наистина е той.

Поглеждаме на долу и гледаме как се разиграва екшън между 3 коли и единият от едната кола излезна и ги изпозастреля. Останалите и ние, не знам защо (мисля, че пак беше почнал екшън и в НДК-то).

Но тръгнахме с единият ми приятел да слизаме надолу по етажите, дори минахме някак си през един от магазините и вътре имаше стълби, та се строшиха докато слизахме и излезнах, не знам как, сам от НДК-то и се качих на някакъв пикап и до там, свърши сънят ми.

Не знам за Вас, но за мен е доста странен и като го чета виждам колко говори за моята личност, в лоша светлина, за съжаление.

Очаквам всякакви коментари.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Valentin Vulchev
Valentin Vulchev
22.01.2011 17:47
Здравей. Искаш ли да се свържеш с мен на моя skype Dairdis? Занимавам се със сънища от около 6-7 г. и знам доста. Ще се опитам да ти помогна, но ти обещавам, че ще мога да ти преведа съня ти на 100 процента какво ще означава. Само, че ако нямаш работещи слушалки с микрофон по- добре не ми пращай повиквателна за да те добавя към skype ми. Защото не искам да си пишем дълго време. Превеждането на сънища отнема дълго време. За сега мога да ти кажа да внимаваш с кого ще имаш контакт. Такъв човек, който не може да се пребори със злото в него. Но не означава, че на теб може да ти навреди. Мисля, че това ще е непрятност. И не вярвай, че това ще означава сънят ти, това само преположение. И можеш да имаш контакт с мен за в бъдеще, ако се постараш да имаш слушалки.
1
0