Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Не знам какво става с мен, много е странно

Не знам какво става с мен, много е странно

Не знам какво става с мен, много е странно
Не знам какво става с мен, но винаги като малка съм си мислела, че съм различна, винаги съм расъждавала като много по-голяма от колкото съм.

Имам супер усилено 7-мо чувство, прави ми удоволствие да давам съвети, но не на всеки. Когато искам примерно някой да ми звънне и има, няма 5-10 мин. и ми звъни.

Много съм объркана сякаш имам някаква дарба и аз не знам каква по-точно, но все едно не мога да я развия. Постоянно чета във форуми за децата индиго, за кристалните деца и какви ли не.

Но всеки път става така, че примерно се казва, ако си дете индиго трябва да ти се случва това и това. И аз "отговарям" на почти всички точки, но не и на 1-2. Може би, имам чуството, че съм много странна, и много хора са ми го казвали, че примерно имам нещо в очите(не лошо, напротив).

Как мога да си меня настроенията, такива работи. Когато има някой човек с отрицателна енергия(така си го обяснявам) започва да ме боли глава, има и други хора, които само като ги видя и колкото и да съм ядосана веднага ми минава.

Мога също да усещам хората. Кой какви проблеми има, дали има починал човек в семейството, това мога да го направя без дори да познавам дадения човек.

Много добре умея да усещам щастието или мъката на хората, усещам просто от какво се нуждаят. Не мога да си го обясня, повярвайте ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
elica
elica
02.09.2011 10:52
Вярно ли е, че всяко индиго си има някаква способност ?
0
0
тони
тони
30.08.2011 01:46
При мен е различно, когато пипна някоя ръка някак си знам какво ще му се случи, но това става само в неделя, освен ако не пия кафе. Не знам защо, но някак си го виждам.
0
0
milka
milka
28.08.2011 15:40
Може ли някой да даде съвет как да ги контролираме тези индиго сили ?
0
0
11
11
28.08.2011 03:06
Хей, споко, нормално е, аз съм така. Ти си дете индиго, което е много хубаво. Радвай се, това е дарба, която малко хора имаме.
0
0
А
А
26.08.2011 13:18
"Избраната от Исус" ? Ти с това име повече ни плашиш отколкото ние теб. А доколкото жената на 24. Благодаря ти за помощта ти, но как да намеря помощ като няма кой да ми повярва ?
0
0
Аз
Аз
26.08.2011 10:50
Здравейте! Аз имам подобен проблем! На 24 съм, но цял живот са ми се случвали странни и необясними неща. Още от малка - 4-5 годишна, съм виждала в апартамента на вуйчо ми, който е построен върху старо българско гробище, дух на жена в бяло и дух на черен конник, който я преследва.
В къщата на баба ми и дядо ми, която е на 100 г., културен паметник, постоянно имам чуството, че някой ме гледа (най-вероятно много поколения роднини)
Енергиен вампир съм най-вероятно, защото когато се чувствам зле, хората около мен започва да им се вие свят, след което започва, а ми става по-добре.
Когато се ядосам и погледна някого в краката, той се спъва задължително - дори на равното.
Когато съм силно убедена в нещо - то става винаги, без изключение точно така, както съм го казала.
Усещам болките и настроенията на хората, щастие, мъка - всичко, дори и без да ги познавам.
Сънищата ми винаги се сбъдват, постоянно сънувам починалите ми баба и дядо, които ми дават някакви указания, и дори ми казаха веднъж, когато търсихме едни ключове техни, след като бяха починали, къде да ги намеря и естествено точно там ги намерих.
Майка ми може почти същите неща като мен. Разказвала ми е, че жените по майчина линия в рода са били по същия начин (пра-баба ми почина 2008 г., тя беше знахарка и лекуваше половината град, от който беше)
Поинтересувах се в Интернет и четох книги и намерих организация на УИКА (добра и бяла магия, свързана с природата) в България. Казаха ми, че съм много силна вещица, но не съм можела да си контролирам способностите. Не знам дали е вярно, но ми помогнаха да се отпусна и да приема тези неща, които мога да правя, а не да ги отблъсквам.
Не знам доколко всичко това е вярно, но съветът ми е да се отпуснете и да намерите помощ, ако не можете да се справите сами.И в никакъв случай не се затваряйте в себе си, а напротив - всичко това му позволете да излезе.
Това е моето мнение и моля без присмивания, защото всичко това реално ми се е случвало и продължава да се случва.


0
0
Анелия
Анелия
24.08.2011 14:48
При мен нещата са почти същите. Когато мисля за даден човек след няма и 10 минути идва. Много често когато кажа нещо, че ще стане то се случва. Много често ме болят слепоочията и виждам разни неща, които след това някои от тях се случват. Просто и на мен ми е много странно.
0
0
elica
elica
24.08.2011 10:04
Благодаря ви за отговорите. Сякаш искам да разбера, защо става така искам да разбера коя съм и кое е правилно за мен, но как ? Не искам да ходя по врачки, защото има много, които лъжат.
0
0