Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Споделено с обич и уважение към всички

Споделено с обич и уважение към всички

Споделено с обич и уважение към всички
Харева ми да разглеждам и чета споделените от вас истории в този сайт и какво ми направи впечатление - това, че всеки може да прочете написаното и да се съгласи или да отрече потънал в съмнения към дадения текст.

Аз ще се изразя с по-прости и достъпни за всекиго думи за нещата от живота, които всеки знае, но в забързаното ежедневие забравя или се сеща тогава когато някой друг го каже или напише.

Много ли е трудно ХОРАТА да бъдем хора едни към други, трябва ли да се съдим за делата или грешките, нима ни е дадена такава сила ? Защо да не благодарим за това, което имаме - слънце, вода, плодородна почва, хляб имаме в ръцете си.

Нека сме добри към близки, познати и непознати, към другите, които имат нужда от помощ - толкова ли е трудно ? Защо е необходимо да се дават пари за врачки и гадателки-превърнали всичко в бизнес и лесна печалба.

Трябва ли някой да ни напомня, че всички сме еднакви. Нека погледите ни бъдат устремени към децата ни-бъдещето е в тях.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 18
53
410
32
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (16)

Изпрати
Поля
Поля
11.08.2013 20:12
Браво, някой да го каже! Това е най-важното :)
0
0
куул гърл
куул гърл
08.06.2013 09:30
Аз попринцип съм от групата на хейтърчетата и в първия момент си помислих "лигльовци" но после се замислих и сте прави.Браво на Криса за статията.
0
0
Chrisa
Chrisa
26.03.2013 09:40
Толкова много истина изречена с две думи,но попита с дълбоки чувства.Благодаря на всички вас,на хората които носите в себе си доброто,обичта,милосърдието!!!
0
0
катя
катя
20.03.2013 21:24
явно от време на време трябва да има някои които да го казва и да ни напомня ,че сме само гости на тази земя идваме и си отиваме .на сирни заговезни се иска прошка от близки ,роднини и приятели ,нали ?
е аз поисках прошка от всички .за да ъспокоя душата си и да пречистя сазнанието си.повярваи те ми много е трудно да кажеш прости и или простено да ти е .а това тежи и боли особенно когато ти се отвърне с мълчание.

0
0
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
04.12.2012 18:58
Много хубави коментарии!Браво на всички пишещи и четящи!Наистина любовта е най-важното нещо на света!Любовта към хората,към природата,към всичко което е в нас и около нас!Обичайте се!
0
0
Flying Man
Flying Man
20.11.2012 14:57
Не е трудно да сме добри едни към други но всеки е зает да ходи на работа за да печели пари и това е единственото нещо което вълнува повечето хора и не си права че всичи сме еднакви всеки един човек е уникален и различен
0
0
Жанет
Жанет
25.08.2012 21:51
Явно и аз съм една от лудите . Права си....Защо трябва да си затваряме очите за лошите неща случващи се на хората по света ? Като тежко болните деца , или просещите по улиците хора....Ние сами правим света ужасно място за живеене!
0
0
Chrisa
Chrisa
27.06.2012 22:02
Преди много,много години живяла една много красива девойка,толкова красива,че се сравнявала със слънцето по красота.Ала колкото била хубава-толкова и била пресметлива.Семейството и било богато и заможно.Дошло време девойката се омъжила за лично момче.Заживели заедно и дом създали,и всичко в него било наредено от хубаво по-хубаво,със скъпи вещи и черги ,които били донесени от близо и далече.Веднъж обаче когато момичето отишло на пазар,то минало покрай един човечец,който седял с наведена глава и ръка протегната за милостиня.....
0
0