Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Изненадата край Sunny Beach

Изненадата край Sunny Beach

Изненадата край Sunny Beach
Това е един от поредните ми странни сънища, при който се събудих и толкова бях удивен, че веднага седнах и започнах да го записвам.

Реших да го напиша като история(филм). И тъй като в сънищата правиш крачка и си на друго място и има много необясними неща, мислих много как да го свържа и да украсих с мои думи.

Той беше поредния сън със зомбита, но ме беше впечатлил все едно гледах филм с зомбита, в които участвах аз и моите приятели.

Едната част я записах на ПС, другата час я записах на една тетрадка докато бях на работа и края ми е в главата, но не съм го записавал. Ще ви представя само това, което съм записал на компютъра, за да видите съня ми.

Изненадата край Sunny Beach

Първо, намиращият се кораб до брега на Слънчев бряг и опасната лаборатория намираща се на него. Начело с доктор Захариев.

Той прави опити с водораслите, намиращи се около брега на Слънчев бряг и може би е близко до откриване на лекарсвото, което ще помогне за лечението за едни от най - тежките болести, като ракът и спинът.

Второ, откритието на Др. Захариев е фрапиращо. Във водораслите има бактериални и опасни клетки, които при опита показват обратен резултат.

Трето, брята в деня на откритието на др. Захариев и смърта му злощастното потъване на кораба в скалите и разнасянето на опасното откритие на Д. З. Краи крайбрежната линия на Слънчев бряг.

Четвърто, пистигането на другата сутрин в Слънчев бряг на неподозиращи - тинейджърите Русен Русков, Радослав Петров, Любомир Азис и Елени Златинова.

Пето, намерената от тях малка двуетажна къща за квартира. Запознаването им с трите сръбкини, които са наели първия етаж - Ясмина, Анна и Весна.

И подозрителна малка барака в двора на двуетажната къща - квартирата. Излизането им на плажа на 4-та герои на плажа. Никой от тях не влиза в заразеното море по простата причина за наличието на много бира и гсм, от които се чува музика на Азис, Лили Иванова и гръцки, и сръбски шлагери.

И срещата между Ясмина, която отива при Русен и останлите и го заговаря мило, докато нейните приятелки са във водата. Тя сяда при тях и пие с тях.

След като те се напиват на плажа ,се пребират в квартирата без да се имали контакт със заразената морска вода. Други хора не са имали това щастие, както и двте приятелки на Ясмина - Анна и Весна.

Шесто, в кватиратa се изпиват още няколко бутилки уиски и бира. Започват теми между петимата герои за живота, за любовта и др.

Идиологията им е, че трябва да се пие, а не да се взимат наркотици. След около 3-4 часа разговори и алкохол, те се приготвят за дискотека, което е нормално за тинейджарите.

Ясмина минава леко пийнала до нейната стая и гледа нейните две приятелки, дълбока спят, завити през глава. Сложеното ядене на масата е непокътнато и тя решава да не ги събужда, но и по - добре за нея.

Тръгването им из улиците на малкото селце - курорт и странното нещо, което ги притесниява е малкото наличие на хора по улиците.

При влизането им на дискотека се забелязва около 20-30 човека, което е уникално малко за летния сезон. При вида на това нещо, Русен и Радо водят разговор.

Радо: Мале, днеска на плажа беше фул с лица, а сега никой.

Русен: Мм да, все едно всички са умрели от алкохол. Ясмина се включва
и казва за нейните две приятелки, които по принцип много обичат да празнуват, а ги е заварила как спят завити през глава.

Любо и Елени започват да се шегуват със страшни филми за зомбита и призраци поради голямото изпито количество алкохол.

Вечерта приключва лошо за Русен и Ясмина, които се скарват заради връзката, която няма да се получи между тях, тъй като тя живее в Сърбия, а той е от Пловдив(Бг)

Ясмина си тръгва разплакана от дискотеката, но за зло по пътя тя вижда нещо, което не и сънувала. Група същества с човешки тела, с бяла слус по себе си и с големи червени очи и с остри черни зъби. И за зло, я сграбчват.

Седмо, на другата сутрин телефонът звъни на Любо и баща му звъни от далечна Испания, с добрата новина, че е приет в университет в Мадрид и трябва веднага да заминава за Испания.

Това разстройва неговите приятели Радо Русен и Елени. Но като за последно, се изкарват бири и се надува песента на Южен вятър Две души.

След около 2 часа Любака трябва да заминава и убеждава Русен да отиде до Ясмина и нейните приятелки, да си вземат довиждане.

Най - странното е, че точно Ясмина отваря вратата и си говори така, все едно че нищо не е станало между тях. Тя и приятелките и се сбогуват с Любчо и Русен. Казва, че стават много странни неща.

Първо липсата на хора на улицата, след това се скарват, а тя говори така, че все едно нищо не е станало. Русен се връща до квартирата около 7-8 ч. пред свечeряване и поглежда страните черни пердета.

В единия край има малко пуkнатина и той поглежа и вижда как светят лампите и трите приятелки спят завити и как всичко приготвено на маста за ядене не е докоснато.

Русен се очудва много и го побиват тръпки, бърза да се качи до своите приятели Радо и Елени и да им каже, как тя не му е сърдита и как те трите спят и за храната, която е недокосната от два дена.

Тримата решават за да е сигурно, че няма да се случи нещо странно, да стоят в квартирата заключени, да изпият това, което имат и на другия ден около обяд да се изнасят от подозрителното място Сланчев бряг.

В приказки и алкохол тримата герои заспиват около полунощ . При странен шум от скърцане на врата, Радо се събужда, но е твърде пиян за да осъзнава какво прави и какво вижда.

Отива до тоалетната, на вращане той отново чува шум, отива до прозореца и гледа как трите му съседки се преобразяват в уникално брутални същества, но от твърде голямото количество алкохол, той не осъзнава какво зло нещо се случва.

И той съзерцава как те влизат в подозрителната барака, която е в техния двор до къщата, в която са отседнали. Той си прошепнал пиян на глас:

- Мале от тоя алкохол какви неща ми се превиждат, добре че не съм наркоман, коъ знае, може и господ да вземе да ми се яви.

В този момент той се тръшнал на земята и заспал тежко.
Осмо на третия ден:

Действително третия ден започва нападението на зомбитата,
но ще остане тайна за гостите на сайта

Иначе сънят ми на кратко беше, как отиваме на море да пием с моите приятели. Отидохме на плажа, забавлявахме се, запознахме се с три момичета и след това във водата взе да се случва нещо.

Хората да викат, след което аз се събуждам в съня си до един приятел той ми вика: спокойно, спа 3 дена, има зомбита Трябва да се спасим, при което аз се смея и гледам едно момиче написаната по - горе история, Ясмина.

Моят приятел Радо ми казва, че тя е зомби, а аз му казвам, че ми завижда и след което, докато я целувам тя става зомби.

Радо ме дърпа, почваме да бягаме. Вечер е, излизаме на двора, аз, той и Елени и от всякъде зомбита. При което става ситуация без изход и аз се събуждам.

За това на края съм писал в тетрадката. Много е интересно за третия ден, който не съм описал по - горе.

Дано да го прочетете и да ви е било интересно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Angelic
Angelic
20.04.2012 11:12
Хайде де, къде е другата част? :)
0
0
Фифа
Фифа
18.10.2010 17:32
Нещо май много филми гледаш.
0
0
лора
лора
18.10.2010 10:57
Леле, то цял филм бе човек.
На мен ми беше интересно, но за разгадаването му, нямам представа какво ще да е това.
0
0