Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Страхът от нещастие

Страхът от нещастие

MiaMiaНовак
Страхът от нещастие
Как може да се човек да се справи с внезапно обзетия го страх !?

Знаеш, понякога те обзема едно такова чувство, което сякаш те съсипва. Чувство на пълно нещастие, тъга, болка, страх. . .

А друг път се появява онова приятно усещане, че всичко ще е наред, че нещата просто се подреждат и имаш нов поглед върху това, което те тревожи. Че можеш да се справиш с всичко, чувстваш, че си се тревожил напразно и колко глупаво е било да се страхуваш.

Просто имаш нужда да почувстваш, че няма да страдаш.
Най-големият страх е страхът, че ще си нещастен, че ще те боли, а и от това по-страшно няма.

Но как да се избавиш от тази черна дупка, когато изпаднеш в нея. В какво да повярваш? Как да го спреш?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Бъди себе си !
Бъди себе си !
23.03.2014 23:04
И аз изпитвам същото на моменти,но знам че има мн по зле от мен.Хора които нямат моя шанс в живота да са живи и здрави да имат прекрасно семейство което да ги е грижа за тях.Знай че има мн по зле от нас,а ние се тревожим за някакви дребни неща спрямо техните проблеми.Живота не е справедлив за всички и трябва да сме доволни и да ценим това което имаме,докато го имаме а не като го загубим.В повечето случаи като се депресирам и се сетя за това разбирам че съм късметлия.Няма да е зле и да си намериш някакво занимание като спорт или да обикаляш на някои туристически места да бъдеш сред чист въздух,красива природа.Не показвай слабост която да те завладява постепенно опитай нови неща докато не намериш това което си търсила.
1
0
някои си
някои си
23.01.2014 13:34
Много е просто:-)
Повече физически упражнения и чист въздух ,богат на кискород.
Причината за депресиите и лошите мисли е,че мозъкът не е снабден достатъчно кискород.
Най-простото нещо с най-бърз ефект е...няколко прекатурвания през глава,така наречените "кълбета",като деца ги правехме по физическо.Помагат за раздвижване на кръвта и по-доброто снабдяване на органите с кискородщ
3
0