Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Сънна парализа и ужасно усещане

Сънна парализа и ужасно усещане

Сънна парализа и ужасно усещане
Здравейте. Казвам се Полина и съм на 17 г. Исках да споделя с вас какво ми се случи снощи, докато спях в моята стая.

В сънят ми, който беше непостоянен и прекъсващ, чух някой да споменава дявола и тогава се събудих, но не можех да помръдна, нито да извикам, усещах чуждо присъствие някъде близо до мен.

Понеже бях с лице към стената и не виждах из стаята ми, а и толкова ме беше страх, че си отворих очите само за момент и после ги затворих докато не свърши.

3 пъти усетих странни вибрации почващи от краката и отиващи към главата, съпроводени с някакъв странен шум в ушите. Беше някъкво напрежение и усещах, че някой се приближава към мен и почнах да се моля на господ, не спирах да се моля и изведнъж усетих как всичко утихна и исчезна и скочих да светна лампата и огледах стаята.

Седнах на леглото и почнах да плача от страх, но нещо ме спираше да събудя родителите ми, за това звъннах на моя приятелка да поговоря с нея и тогава се разплаках още повече.

Искам да спомена само, че преди да си легна всяка вечер се моля на господ, не ходя на църква понеже не живея в България и тук няма християнска църква.

Четох други теми тук свързани с това и коментари, някои от които съветват да се молим на господ и да вярваме, но при положение, че аз го правя всяка вечер, не знам какво ми се случи.

Бих искала да получа отговор и също ме е страх да спя сама. Преди не ми се беше случвало само липса на енергия, докато спя все едно някой ми я пие.

Моля някой би ли споделил случвало ли му се е, четах, че някои хора при сънна парализа дори виждат и усещат разни създания и сенки. Благодаря за коментарите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (24)

Изпрати
extrasense
extrasense
09.07.2011 15:01
Същото се е случвало и с мен. Сънувам кошмар и като се събудя, не мога да се движа и усещам, че някой ме гледа.
0
0
Patricia
Patricia
09.07.2011 11:42
Здравей. И на мен са се случвали подобни неща и съм си мислела, че едва ли не някакав дух се опитва или влиза влиза в мен. Наскоро четох една книга,в която доста добре е засегната тази тема и според мен има доста логично обяснение на случващото се.
Автор на книгата е американски медиум и се казва Силвия Браун, а заглавието е: "Книга на сънищата", издатество Хермес.
Това, което се случва с теб в съна ти е обяснено като следствие от астрално патуване, т.е. нарича се астрална каталепсия.
Първите 100 страници за мен бяха трудни за четене и скучни, но после всичко някак се изяснява. На мен ми беше от полза.
Късмет.
0
0
Валентин
Валентин
06.07.2011 16:54
Всъщност това ми се е случвало много пъти, но някак по различно. Например съм при баба в Стара Загора и една сутрин се събуждам и питат баба дали спя, а тя каза, че още съм спял и аз викам: Кой спи бе ? И се опитах да стана, ама главата ми не помръдваше и никой не ме чу и аз се събудих след 10 мин. А друго беше, че пак си спях и не мога да отворя очи, само леко си помръдвам пръста. После цялата ръка и на края се будя наистина. Дано съм помогнал.
0
0
Kitana
Kitana
06.07.2011 12:45
Това наистина е много странно. Дано повече да не ти се случи. А това, което каза "супичкасс" май е вярно, но не съм се замисляла. Ама всеки път, когато започна да чета такива статии, съответно почвам да мисля за тези неща. Започвам да имам чувството, че например има някой в стаята. И понякога това чувство е толкова силно, че чак откачам - скачам в другия край на стаята и оглеждам всичко. Сигурно звучи смешно, ама е така. А и доста често имам такова чувство, нямам идея защо.
Радвам се, че не ми се е случвало това, защото така или иначе не вярвам много много в Бог. Надявам се на никoй да не се случи.
Успех. Дано разбереш какво е станало.
0
0
супичкасс ;ддд < 3333
супичкасс ;ддд < 3333
06.07.2011 09:25
Хех, радвам се, че не ми се е случвало, но съм чела, че можеш да предизвикаш тъмни сили само по телепатия, за това молитвите ти не действат. Намери начин да мислиш само и единствено за хубави неща и не мисли за демони и сенки. Ако трябва, ходи на йога, може би ще ти помогне. Но в никакъв случай не мисли за тях, така ги призоваваш.
0
0
mmm
mmm
05.07.2011 22:46
И на мен ми се е случвало, само дето аз не вярвам в господ. Бях на 14 и усещах все едно от двете ми страни имаше някой и ме притискаше силно, толкова ме беше страх, че се изпотих, просто си лежах и чаках да мине. И мина. До днес ми се случват всякакви такива странни неща. Мислех, че съм единствената, но явно не съм.
0
0
мария
мария
05.07.2011 19:11
И на мен ми се е случвало нещо подобно и бях приблизително на същата възраст. Определено молитвата и прекръстването помага. Прави го преди да си легнеш. Вече съм на 33 и няма вечер, в която да съм пропуснала молитвата си. Помага.
0
0
Йордан
Йордан
05.07.2011 18:09
И на мен ми се случваше често, когато бях по малък. Абсолютно същото. Не знам какво е, но все още съм жив. Молитвата преди лягане не е гаранция, но по време на на "атаката" май и при мен действаше. Аз по скоро се съпротивлявах по някакъв начин. Опитвах се да се събудя, защото знаех, че спя. Кофти тръпка е. Когато се събудиш си в същото положение в каквото си бил по време на съня. Все едно е наистина се е случило. Но е сън. Да знаеш. Последния път когато ми се случи бях заспал на обяд и "сънувах", че лежа на същото легло в същата стая и всичко беше се едно не спя, а просто лежа. Само дето през прозореца на вън валеше сняг, а беше лято. Когато се събудих след "атаката" всичко беше точно както в съня ми само, че пак беше лято.
0
0