Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Сънна парализа и ужасно усещане

Сънна парализа и ужасно усещане

Сънна парализа и ужасно усещане
Здравейте. Казвам се Полина и съм на 17 г. Исках да споделя с вас какво ми се случи снощи, докато спях в моята стая.

В сънят ми, който беше непостоянен и прекъсващ, чух някой да споменава дявола и тогава се събудих, но не можех да помръдна, нито да извикам, усещах чуждо присъствие някъде близо до мен.

Понеже бях с лице към стената и не виждах из стаята ми, а и толкова ме беше страх, че си отворих очите само за момент и после ги затворих докато не свърши.

3 пъти усетих странни вибрации почващи от краката и отиващи към главата, съпроводени с някакъв странен шум в ушите. Беше някъкво напрежение и усещах, че някой се приближава към мен и почнах да се моля на господ, не спирах да се моля и изведнъж усетих как всичко утихна и исчезна и скочих да светна лампата и огледах стаята.

Седнах на леглото и почнах да плача от страх, но нещо ме спираше да събудя родителите ми, за това звъннах на моя приятелка да поговоря с нея и тогава се разплаках още повече.

Искам да спомена само, че преди да си легна всяка вечер се моля на господ, не ходя на църква понеже не живея в България и тук няма християнска църква.

Четох други теми тук свързани с това и коментари, някои от които съветват да се молим на господ и да вярваме, но при положение, че аз го правя всяка вечер, не знам какво ми се случи.

Бих искала да получа отговор и също ме е страх да спя сама. Преди не ми се беше случвало само липса на енергия, докато спя все едно някой ми я пие.

Моля някой би ли споделил случвало ли му се е, четах, че някои хора при сънна парализа дори виждат и усещат разни създания и сенки. Благодаря за коментарите.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (24)

Изпрати
NoBody
NoBody
07.04.2013 21:37
При мен се случи преди 13 години! Много неприятно е, лежах по гръб, отварям си очите не мога да помръдна, нито да говоря, защото си спомням, че се опитах да извикам и дишах трудно(повърхностно), не съм усетил присъствие в стаята на някого, но ми направи впечатление, че всеки по-силен шум или светлина, дори на преминаващите коли по улицата ме дразнеше до такава степен, че ще загубя съзнание! Много неприятно чувство. Преди това сънувах живота си като на лента. Справих се сигурно след 15мин., но излязох от ситуацията, след като се концентрирах върху дишането в смисъл опитах се да дишам по-дълбоко и по-равномерно, и се справих веднага след това! Сега съм на 33г. и ми се случи преди 2-3 месеца подобно нещо, но в по-лека форма, викат му сън в съня, събуждам се и пред мен стои изправен човек, но му виждах само краката, можех да се движа, но не изпитах желание да поглеждам кой е, защото осъзнавах, че няма да е приятна гледката, затворих си очите и след секунди се събудих в същото положение на тялото, но пред мен не стоеше никой :) Пълна психария, но важното е да не ти пука! За тези състояния пише, че се появяват от:
Спане по гръб,
Повишаване на стреса,
Внезапни промени на околната среда или промяна в начина на живот,
Осъзнат сън, който веднага ни въвежда в епизода,
Прекомерна консумация на алкохол, съчетан с липсата на достатъчно сън.

При мен, когато ми се случи преди 13г. се случи от последната точка :)

Не придавай важност не тези неща и те няма да те преследват! Аз не съм вярващ, дори не вярвам в прераждането, може да греша, но смятам, че в такива ситуации ще се вкараш в по-голям филм с молитви и т.н., защото асоциативно доброто и злото вървят ръка за ръка и щом се молиш мозъкът ти смята, че имаш нужда от молитви, което автоматично подсказва, че си слаба и съзнанието всъщност прави всички тези ситуации. Вярвай в себе си, прави добро, мисли позитивно! Спазваш ли тези неща няма нужда да вярваш в Бог или сатаната и т.н. Това е лично мнение, не е нужно да е точно така, както го мисля!
2
1
ани
ани
17.03.2013 18:47
има ли на4ин да се предизжика санна парализа ?
0
0
галя
галя
23.01.2015 08:33
Пьлна заблуда е за си мислиш,че можеш да бьдеш на ничия страна.Монетата има само две страни.Ти си или от едната,или от другата.Бог казва"ако не сьс мен,си против мен"Точно в тези сьстояния имаш голяма нужда от молитва,защото така извикваш защитата на Бога вьрху теб.Да вярваш в себе си не помага,защото то просто се случва и е извьн твоя контрол.Ние сами нямаме силата да се справим с тези неща.
2
1
Иса
Иса
07.08.2011 04:23
Това, което си почувствала е част от явлението "карабасан"(от турски). Много хора разказват как се събуждат и виждат до леглото си черна сянка и усещят тежест върху гърдите,парализа и т.н. Иначе карабасан представлява нещо като дявол или по скоро е като нашия Торбалан. Преди години аз видях само сянката, която беше застанала до леглото ми, черна като катран, добре че не съм имала и физическото усешане докато ти си чувствала, но не си видяла нищо. Някои хора смятат, че това може да бъде Дяволът, а други, че докато явлението ти се случва, ти си в състояние между съня и реалността. Има доста информация в интернет, но в чуждестранни сайтове. В България забелязах, че не е писано много по темата. Надявам се, че съм била полезна.
1
0
Bianka
Bianka
31.07.2011 20:10
Здравей , аз също не живея в България и съм на 14 год. и много искам да се прибера за да ида на църква да се помоля. Преди месец и нещо родителите ми излязоха до едно градче до нас и аз се оправях за плаж. Бях в кухнята когато те излязоха и 5 мин. след това перката на полюлеят сама се вкл. Той е от тези като вентилатор, а апартамента, който купихме на бившата собственичка мъжът и баща и са починали. А пък снощи усетих нещо като вибрации и когато си протегнах ръката, кото че ли нещо ме хвана и аз си я прибрах на бързо под чаршафа и почнах да се моля на Бог - Исус Хр. Яхова и Дева Мария на всичко което се сетих. И след време всичко утихна, но и вибрациите и при мен ги имаше, а при теб е било вселяване, внимавай. За повече инфо. пиши ми във facebook - Bianka Gotsova.
0
0
ralica
ralica
21.07.2011 18:42
Не се страхувай миличка, много хора имат такива случаи. Аз например, майка ми е жива, дами е жива и здрава, но помня бях малка, сега съм на 20, а тогава може би на около 11 год. Събудих се вечерта и виждам, че майками стои с гръб към леглото ми. Надигнах се и казах: мамо. В този момент тя се обръща, лицето и беше много страшно, а очите и бяха едни големи, ококорени, с много страшен поглед, и започна да се навежда към мен. Аз се уплаших и направо се хвърлих на леглото. От там нищо не помня, не знам какво е станало. Така, че не се притеснявай, няма нищо страшно. Леля ми напримерно е виждала смъртта. Може да е малко смешно за някои, но е така. Чувала е, че някой блъска на вратата. Когато е станала, е имало една жена и е казала на леля ми да и отвори. На няколко пъти след това и е казала, че идва за едно от децата и, че тя е смърта. Леля ми от страх е изпищяла и така след няколко години единия ми братовчед почина. Тогава ми каза за тази случка, тъка че ти нес е притеснявай, няма от какво да те е страх. Е, много се разприказвах, май ако искаш, ме намери в скайп: ралинцето3. Така се пиша бб за сега.
0
1
11
11
19.07.2011 01:57
Да, на много хора им се е случвало. На мен не точно това, но подобно. Ако искаш, ми пиши на: sasuke28979.
0
1
A
A
11.07.2011 13:01
http://sanovnik.bg/n4-21222-Синдромът_на_старата_вещица


Ето, Админа ти е обяснила.
0
0
эээээээээ
эээээээээ
09.07.2011 18:07
Имате нарушен енергиен баланс. Човек трябва да взема не повече от колкото е дал и да дава не повече от колкото може да даде без да се чувства "източен".
Поради тази причина подобни състояния изпитват небалансираните личности. Молитвата е,за да се преосмисля начинът на живот, а не за опрощение за неправилният начин на живот.
Според мен имате проблем със силна енергия на друг човек.
Не забравяйте - чувствата, които излъчвате, за да сте по-добре материално е като да замените единица слънчева енергия с единица въглища.
0
0